Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Κοινωνικός αυτοματισμός



Συνάδελφοι τις τελευταίες μέρες διαβάζω σε όλες τις σελίδες αστυνομικού ενδιαφέροντος την αγωνία όλων για το ποιος δικαιούται το επίδομα που εξήγγειλε η κυβέρνηση.
Όλοι έχουν ξεχάσει ότι σε λίγες μέρες αναμένεται η απόφαση του ΣΤΕ για την επιστροφή των χρημάτων που μας έκοψαν το 2012.
Με μία πολιτική κίνηση (αριστοτεχνική οφείλω να ομολογήσω) κατάφερε να μας κάνει να χωρίσουμε στα δύο και το κυριότερο να μας βάλει ως στόχο απέναντι στο σύνολο της κοινωνίας. Δεν σας κρύβω ότι ,όπως όλοι μας,τα χρήματα αυτά θα ήταν ως μάνα εξ ουρανού. Από την άλλη όμως κάνοντας υπολογισμούς διαπιστώνω ότι τα τέσσερα τελευταία χρόνια εχω απωλεσει εισόδημα που ισοδυναμεί με εβα ολόκληρο χρόνο δηκ. πάνω απο 20000! !!!
Εγώ θέλω να σεβαστουν την απόφαση του δικαστηρίου χωρίς πολιτικά τερτίπια. Κι όμως άρχισαν μιλώντας για ισοδύναμα που θα πρέπει να πληρώσει η κοινωνία για εμας!
Δεν πρέπει να τους αφήσουμε να μας εκθεσουν ,πείτε στους φίλους τους γείτονες τι ακριβώς συμβαίνει, τι αδικίες έχουμε υποστεί. ...μην κοιτάτε υο δέντρο χάνοντας το δάσος.