Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

αντιπυρικές στολές στην Υ.ΜΕ.Τ. Θεσσαλονίκης

Κύριε Αρχηγέ,

Όπως γνωρίζετε, οι συνθήκες εργασίας των συναδέλφων που υπηρετούν στην Υπηρεσία Μέτρων Τάξης (Υ.ΜΕ.Τ.) δεν σταθμίζονται. Οι συνεχώς αυξανόμενες διαδηλώσεις και πορείες, που δυστυχώς συνήθως δεν είναι ειρηνικές και καταλήγουν σε οδομαχίες, εκθέτουν ανά πάσα στιγμή τους
Αστυνομικούς σε σημαντικό κίνδυνο. Πρόσφατο δυσάρεστο παράδειγμα αποτελούν δυο (2) συνάδελφοι που υπηρετούν στην Υ.ΜΕ.Τ. Θεσσαλονίκης, και εν ώρα υπηρεσίας πυρπολήθηκαν από αγνώστους, που τους επιτέθηκαν με βόμβα τύπου μολότοφ.
Για τους ανωτέρω λόγους, και δεδομένου ότι η ασφάλεια των συναδέλφων επαγωγικά εξασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών, κρίνεται πλέον ως αναγκαίος εξοπλισμός για τους υπηρετούντες συναδέλφους της Υ.ΜΕ.Τ. Θεσσαλονίκης, η αντιπυρική στολή.

Κύριε Αρχηγέ,

Παρακαλούμε όπως με παρέμβασή σας, εγκριθεί δαπάνη για την χορήγηση αντιπυρικών στολών στην Υ.ΜΕ.Τ. Θεσσαλονίκης, ώστε να πάψουν οι συνάδελφοι σ’ αυτήν την ειδική Υπηρεσία, να νιώθουν και να είναι απροστάτευτοι. Άλλωστε, πρέπει να τονίσουμε ότι στην Υ.ΜΕ.Τ. Αττικής έχουν ήδη παρασχεθεί αντιπυρικές στολές προς όφελος των συναδέλφων, μέτρο που πρέπει να γενικευτεί και για τις άλλες Υπηρεσίες Μέτρων Τάξης.

 Προς: Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας
         Αντιστράτηγο κ. Νικόλαο ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ

Κοιν.: 1) Προϊστάμενο Επιτελείου Α.Ε.Α.
              Αντιστράτηγο κ. Κωνσταντίνο ΤΣΟΥΒΑΛΑ
          2) Προϊστάμενο Κλάδου Οικονομοτεχνικών και Πληροφορικής
              Υποστράτηγο κ. Αναστάσιο ΛΑΣΚΑΡΗ
          3) Διευθυντή της Διεύθυνσης Οικονομικών
              Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γεώργιο ΚΩΤΣΑΚΗ
          4) Π.Ο.ΑΣ.Υ.