Κυριακή 25 Μαΐου 2014

Η ένωση Θεσσαλονίκης για τους τραυματισμούς αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ σε συμπλοκή με Ρομά

Ανακοίνωση με την οποία συγχαίρουν τους συναδέλφους τους που δέχθηκαν χθές το βράδυ επίθεση από Ρομά στην Θεσσαλονίκη , εξέδωσε το Δ.Σ   της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης.

  
 Δείτε την ανακοίνωση
Η Ένωσή μας συγχαίρει και εύχεται περαστικά στους συναδέλφους της ομάδας ΔΙ.ΑΣ./Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσ/νίκης, οι οποίοι κατά την εκτέλεση του καθήκοντος και έπειτα από καταδίωξη υπόπτου οχήματος που δεν συμμορφώθηκε σε σήμα για στάση από τους Αστυνομικούς στην περιοχή της Χαλκηδόνας Θεσ/νίκης, τραυματίστηκαν έπειτα από σκληρή συμπλοκή που ακολούθησε με πολυάριθμη ομάδα δραστών, κατά την οποία εκτέθηκε σε υψηλό κίνδυνο η σωματική τους ακεραιότητα.

    Για άλλη μία φορά αποδεικνύεται, ξεκάθαρα και κατηγορηματικά, ότι η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά του εγκλήματος, και χρειάζεται η συντεταγμένη Πολιτεία να σταθεί στο πλευρό των συναδέλφων και να επιλύσει τα χρόνια προβλήματα της Αστυνομίας.
  
   Το Προεδρείο της Ένωσης, μαζί και με το Προεδρείο της νεοσύστατης Ένωσης Ειδικών Φρουρών Κ. Μακεδονίας, από την πρώτη στιγμή βρίσκεται στο πλευρό των τραυματισμένων συναδέλφων και θα τους συμπαρασταθούν με κάθε τρόπο, ηθικά και υλικά, σε οτιδήποτε τους χρειαστεί.
    Ευχόμαστε περαστικά και καλή ανάρρωση στους συναδέλφους