Σάββατο, 10 Μαΐου 2014

Συνάντηση εργασίας πραγματοποίησε Αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας,  με τον Πρόεδρο των ‘’Ανεξάρτητων Ελλήνων’’ Πάνο Καμμένο, την Κυριακή  4 Μαΐου 2014 , στο Αγρίνιο.

Το Διοικητικό Συμβούλιο, συνεχίζει την προσπάθεια ανάδειξης και επίλυσης  αιτημάτων του κλάδου. Η συζήτηση διεξήχθη σε άριστο κλίμα, παρουσία των πολιτευτών του Νομού Αιτωλοακαρνανίας Κωνσταντίνου ΝΤΟΥΠΗ και Παναγιώτη ΜΙΧΑΛΑΤΟ, του υποψηφίου Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος Παναγιώτη ΛΑΛΙΩΤΗ, του υποψηφίου  Αντιπεριφερειάρχη Αιτ/νιας Σπύρου ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ, καθώς και μελών της Συντονιστικής Επιτροπής Αιτ/νιας των ‘’Ανεξάρτητων Ελλήνων’’.
Οι εκπρόσωποι της Ένωσής (Πρόεδρος, Αντιπρόεδρος, Γεν. Γραμματέας και Οργ. Γραμματέας), παρέδωσαν υπόμνημα και ανέλυσαν προφορικά όλα τα εργασιακά, μισθολογικά και θεσμικά ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο, τονίζοντας όλες τις ιδιαιτερότητες και το Επικίνδυνο και Ανθυγιεινό χαρακτήρα του επαγγέλματος.
Ως Ένωση, επιδιώκουμε μορφωμένους και άρτια εκπαιδευμένους αστυνομικούς, που εισάγονται  μέσω των πανελληνίων εξετάσεων, και με κυρίαρχο στοιχείο, τον άνθρωπο για τον συνάνθρωπο και την ανάλογη ευαισθησία στα θεμελιώδη ατομικά και τα κοινωνικά δικαιώματα όλων, σεβόμενοι πάντα τον Κώδικα Δεοντολογίας και Επικοινωνίας που αρμόζει σε μία σύγχρονη κοινωνία.
Ο Πρόεδρος των ‘’Ανεξάρτητων Ελλήνων’’ δήλωσε ότι, όπως μέχρι σήμερα υπερασπίστηκε τα δίκαια αιτήματα των ενστόλων, θα το κάνει και στο μέλλον.

Πρόθεση μας είναι, να πραγματοποιηθούν συναντήσεις εργασίας με όλα τα κόμματα και τους φορείς, προκειμένου να προωθηθούν τα δίκαια αιτήματα μας, αναζητώντας, αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης και αναβάθμιση του Έλληνα Αστυνομικού ως Ένστολου Φορέα πλήρων Δικαιωμάτων και Υποχρεώσεων.

Ως Ένωση, συνεχίζουμε να Εργαζόμαστε Μεθοδικά, Συστηματικά για μία Αστυνομία Σύγχρονη, καλά Εκπαιδευμένη, Μεθοδική, Ακομμάτιστη, Δημοκρατική, απαλλαγμένη από τυχόν σύνδρομα καχυποψίας του παρελθόντος, διδασκόμενη από τα λάθη και τις επιτυχίες της, που πάντα σέβεται και προστατεύει τον πολίτη σε κλίμα εμπιστοσύνης και αλληλοσεβασμού.