Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Έβγαλαν τη στολή και φόρεσαν... αθλητικά οι Αστυνομικοί της Ξάνθης! Φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ

-Συγκέντρωσαν περίπου 1.000 ευρώ τα οποία θα δοθούν για τη στήριξη του Ψυχολογικού Κέντρου Ξάνθης 

Τις στολές τους έβγαλαν για λίγο το μεσημέρι του Σαββάτου οι Αστυνομικοί της Ξάνθης, αντικαθιστώντας τες από αθλητική ενδυμασία δίνοντας φιλικό αγώνα μπάσκετ για τη στήριξη του Ψυχολογικού Κέντρου της πόλης. 

Οι Αστυνομικοί συναντήθηκαν στο παρκέ του Κλειστού Γηπέδου της Ασπίδας με τους συναδέλφους τους από τη Θεσσαλονίκη λίγο μετά τη 1.30 το μεσημέρι του Σαββάτου, προσφέροντας στιγμές θεάματος και συγκεντρώνοντας χρήματα για φιλανθρωπικό σκοπό. 

Είναι η πρώτη φορά η Συνδικαλιστική Κίνηση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ξάνθης προχωρά σε μια τέτοια δράση, διοργανώνοντας τον φιλικό αγώνα μπάσκετ, ωστόσο στο παρελθόν δεν είναι λίγες οι φορές όπου έχουν υλοποιηθεί αντίστοιχες, κοινωνικής φύσεως, ενέργειες από τους Αστυνομικούς. Τα εισιτήρια πωλούνταν προς ένα ευρώ το καθένα, με τους πολίτες αλλά και φορείς της περιοχής να ανταποκρίνονται θετικά στο κάλεσμα των Αστυνομικών. 

Οι δύο ομάδες μπήκαν στο γήπεδο και αισθητή την διάθεση για διασκέδαση, με τα πειράγματα από την κερκίδα να δίνουν και να παίρνουν, και το τελικό αποτέλεσμα να δικαιώνουν όλους όσοι έδωσαν το παρών στο γήπεδο της Ασπίδας.