Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

Ανακοίνωση- καταγγελία της ένωσης Ροδόπης για άδικες μεταθέσεις

Η ένωση Ροδόπης καταγγέλλει τη διοίκηση για αρχική απόσπαση που μετατράπηκε σε μετάθεση δύο μελών του δ.σ.
"Το Δ.Σ. της Ένωσής μας, στιγματίζει την άδικη προσωρινή μετακίνηση που αποφασίσθηκε από την Α.Δ. Ροδόπης και δρομολογήθηκε σε μετάθεση, σε βάρος δύο μελών μας, με
διαδικασίες που εύκολα θα υποστήριζε κανείς, ότι  παραβιάζουν τα όρια της χρηστής Διοίκησης και σαφώς θίγουν την προσωπική και επαγγελματική επάρκεια των συναδέλφων μας.
Η ξαφνική μετακίνησή τους  από την Υπηρεσία τους, αμέσως μετά την προφορική τους ενημέρωση για κλήση τους σε απολογία, για ασήμαντη αφορμή και πριν ακόμη αποφασίσει γι’ αυτήν το αρμόδιο δικαιοδοτικό
όργανο, εύλογα δημιουργεί την γενική εντύπωση ότι ο Κώδικας Μεταθέσεων χρησιμοποιήθηκε, λόγω της διακριτικής ευχέρειας στην οποία υπόκειται η εκτέλεση της Διοικητικής εξουσίας, ως μέσο ιδιότυπου «σωφρονισμού», τόσο για τους θιγόμενους, όσο και για το σύνολο των μελών μας  μέσω  του εκφοβιστικού μηνύματος που αυτό εκπέμπει.
Καλούμε τη Διοίκηση να αναιρέσει, μέσω των νόμιμων και προβλεπόμενων διαδικασιών, την κατάφωρη σε βάρος των μελών μας αδικία που επιτελέστηκε, άλλως  την πεπατημένη οδό και τον συνήθη ισχυρισμό της Διοίκησης, περί κάλυψης υπηρεσιακών αναγκών και κενών οργανικών θέσεων, θα καταρρίψουμε μαζί με τα θιγόμενα μέλη μας, προσφεύγοντας στα αρμόδια όργανα και παρουσιάζοντας τα γεγονότα όπως έγιναν και όχι όπως παρουσιάζονται έως τώρα, πάντα βέβαια με νόμιμες διαδικασίες και στα πλαίσια της άσκησης των νομίμων δικαιωμάτων μας."
                                                          
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΖΑΤΖΑΝΑ Σταυρούλα
6 9 7 7 5 0 0 3 7 4

Ο  ΓΕΝ.  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Παναγιώτης
6 9 7 4 3 2 9 9 7 6