Κυριακή 18 Αυγούστου 2013

Σοβαρή καταγγελία για τις παιδικές κατασκηνώσεις του Αγίου Ανδρέα

Αναδημοσιεύουμε από το bloko.gr καταγγελία για τις συνθήκες διαβίωσης στις κατασκηνώσεις του Αγίου Ανδρέα εμπιστευόμενοι την δημοσιογραφική δεοντολογία της πηγής του άρθρου και αναμένουμε επίσημες απαντήσεις από τους υπευθύνους που επίσης φέτος δεν προέβλεψαν τη λειτουργία παιδικών κατασκηνώσεων στη Βόρεια Ελλάδα... 

Διαβάστε ΕΔΩ την από 28-3-2013 ΠΡΟΤΑΣΗ του Αν. Ταμία ΠΟΑΣΥ και εκπροσώπου στο Ίδρυμα Εξοχών της ΕΛ.ΑΣ., Κώστα Μαλλικόπουλου για τη λειτουργία παιδικών κατασκηνώσεων σε όλη τη Χώρα

Διαβάστε το άρθρο όπως αναφέρεται στην πηγή του:

Το ψωμί... ψωμάκι λένε τα παιδιά των αστυνομικών στις κατασκηνώσεις του σώματος

Αναγνώστης, μας έστειλε την εξαιρετικά σοβαρή καταγγελία, για την οποία αναμένουμε επίσημη απάντηση από το λαλίστατο σε άλλα θέματα επικοινωνιακό μηχανισμό της αστυνομίας.
"Παιδικές κατασκηνώσεις της ΕΛ.ΑΣ. στον ΑΓ. Ανδρέα……
Φασόλια ,φακές ,αρακάς ,πατάτες ,σούπα ήταν τα γεύματα στις κατασκηνώσεις την τελευταία κατασκηνωτική περίοδο . Λεμόνι ούτε για δείγμα…λεμόντουζο είχαν τα τραπέζια για να νοστιμίσουν λίγο τα φαγητά των παιδιών μας.(αυτό στα κίτρινα μπουκαλάκια που μυρίζει απαίσια  είναι το λεμόντουζο) και χρησιμοποιούν οι πλανόδιοι μικροπωλητές βρώμικων εδεσμάτων !!

Απ ότι γνωρίζουμε το ίδρυμα εξοχών ακόμα και μετά το κούρεμα από το psi διαθέτει αρκετά χρήματα ,γιατί δεν μπορούν για δύο μήνες να διαθέσουν αρκετά χρήματα για τα παιδιά μας.
Δίπλα τους είναι οι κατασκηνώσεις του στρατού δεν βλέπουν τι γίνεται εκεί ;
Το φαινόμενο που παρατηρήθηκε για άλλη μία φορά είναι ότι όλο οι ίδιοι και οι ίδιοι συνάδελφοι αποσπώνται στις κατασκηνώσεις με τις οικογένειές τους !!
Οι λοιποί συνάδελφοι δεν έχουν την ανάγκη να περάσουν λίγες μέρες ξενοιασιάς χωρίς μέτρα και σκοπιές  και μη μου πείτε ότι η σκοπιά στην πύλη των κατασκηνώσεων ,είναι το ίδιο με τα μέτρα ;
Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε και μια εκ των τραπεζοκόμων που πέταγε το φαγητό όταν το σέρβιρε ,όπως στα σκυλιά και το μισό χύνονταν…."