Κυριακή 18 Αυγούστου 2013

ΤΟ ΝΕΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΑΝΕΞΙΘΡΗΣΚΕΙΑΣ - ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΡΙΩΝ ΣΗΜΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ

του Μιχαήλ Ν. Αβέλλας 

Αν Δημοτικός Σύμβουλος Δ. Τεμπών - Αστυνομικός - Μέλος Α' Βάθμιας Επιτροπής Εκπαίδευσης ΔΤεμπών

Ο απόλυτος ψυχαναγκασμός του ελληνικού κράτους να υποκύψει στα συνεχόμενα αιτήματα των και η απόλυτη φθορά της εμπράγματης περιουσίας των Ευρωπαίων και Ελλήνων φορολογουμένων, που καταστρέφονται σε μία εξέγερση κρατουμένων - φιλοξενουμένων αλλοδαπών λαθρομεταναστών λαμβάνει πάλι χώρα στο κέντρο κράτησης της Αμυγδαλέζας, τη στιγμή μάλιστα που η ανεργία στην Ευρωπαϊκή Επικράτεια καλπάζει και ειδικά στους νέους.
Αυτά δεν γίνονται πουθενά! Αλλά δεν φταίνε οι κρατούμενοι αποκλειστικά, αλλά ένας νομοθετικός κυκεώνας  που θέλει ντε και καλά να έχει φυλακισμένα σε όλη την Ελλάδα μερικές χιλιάδες άτομα!!! Και ποιήσανε ένα εκατέρωθεν αντικείμενο για διαξιφισμό.
- Δεν λύνεται έτσι το πρόβλημα! Δεν είναι ούτε καν ασπιρίνη στον καρκίνο, αλλά μία σταγόνα νερού στον ωκεανό!!! Κύριοι , όσο κι αν τους βαφτίζετε φιλοξενούμενους με την ιδιότητα - άκουσον , άκουσον - του κρατούμενου , δεν καταφέρνετε τίποτα.
Η αναστροφή του παγκόσμιου αυτού φαινομένου της λαθρομετανάστευσης και της βίαιας μετακίνησης περίπου 100 εκατομμυρίων με την τροφή και απειλή του Ισλάμ και της Τζιχάντ. δεν λύνεται με Κ.Ε.Π.Υ. (Κέντρα Πρώτης Υποδοχής) και Ε.Χ.Π.Α (Ειδικούς Χώρους Παραμονής Αλλοδαπών), όπου εφαρμόζετε τις πρωτοπόρες και πειραματικές μεθόδους σας με ανούσιο αποτέλεσμα.
Αυτά λύνονται διά μέσω του Ο.Η.Ε και του ΝΑΤΟ και δη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπου και να επιβάλλουν στις χώρες εισόδου των λαθρομεταναστών ένεκα και του Νόμου με το Ισλάμ και δη με την Τουρκία, την άμεση επαναπροώθησή τους, χωρίς να ισχύει το μέτρο της διοικητικής και δικαστικής απέλασής τους. Δίνοντάς τους έτσι μία δεύτερη ευκαιρία στο εγγύς μέλλον που επιφυλάσσει για όλους πολλές εκπλήξεις.
Και σας ρωτάω κάτι απλό, κάνοντας το "Συνήγορο του Διαβόλου" :
Εσείς αν μένατε κλεισμένοι για 3, 6, 9, 12 ή 18 μήνες σε ένα χώρο όπου θα έπρεπε να κοιμάστε με άλλα 5, 10, 20, 30, 40, 50 ή 60 άτομα διαφόρων εθνικοτήτων, που μέχρι πριν λίγους μήνες και χρόνια ήσασταν ευθέως πολεμικοί ή θρησκευτικοί αντίπαλοι και δη σε κατάσταση πολέμου, πώς θα αντιδρούσατε;;; Και όλα αυτά γιατί το μόνο σας αδίκημα ήταν να διασχίσετε τα σύνορα Ανατολής - Δύσης , βουτηγμένοι από το παραμύθι του επίγειου δυτικού παράδεισου, που δυστυχώς δεν υπάρχει!!! Και εκδιωγμένοι από το φόβο του φονταμενταλισμού και των αυστηρών δοξασιών, από τυραννικά καθεστώτα, από βαριά πείνα έως και ακραία έλλειψη νερού οδηγούσασταν εδώ ή κάπου σαν εδώ...;;;
Δεν θα μπορέσετε εύκολα να μου δώσετε απάντηση, Προ μηνών είχα δημοσιεύσει ένα άρθρο με τίτλο: Σανατόρια Ψυχών. Νομίζω είναι επίκαιρο παρά ποτέ. http://ireport.cnn.com/docs/DOC-941530
ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΡΙΩΝ ΣΗΜΕΙΩΝ:
Α) Δημιουργία νέου κράτους στην Βόρειο Αφρική &
Β) Δημιουργία νέου κράτους στα σύνορα Ινδίας - Πακιστάν στην περιοχή του Κασμίρ,που θα λειτουργήσουν υπό την κηδεμονία του Ο.Η.Ε. και θα χρησιμοποιηθούν οι νέες μορφές ενέργειας και τεχνολογίας για την δόμησή τους.
Γ) Απαραίτητη προϋπόθεση η απόλυτη ανεξιθρησκεία, με την οποία θα απαγορεύεται ρητά η οποιασδήποτε μορφής δημόσια εκδήλωση θρησκευτικής λατρείας που προσβάλλει τα ανθρώπινα δικαιώματα.
Ήρθε η ώρα η Διεθνής Κοινότητα και ομόφωνα όλοι οι Διεθνείς Οργανισμοί να υπογράψουν το Νέο Διάταγμα της Απόλυτης Ανεξιθρησκείας και να καταπολεμηθεί το φαινόμενο στην γενεσιουργό αιτία του που κινεί τα σύγχρονα δεινά μας. Ούτως ή άλλως από το 313 μετά Χριστόν και το Διάταγμα των Μεδιολάνων περί Ανεξιθρησκείας έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί 1700 χρόνια και χρειάζεται μία ανανέωση!!! Ήρθε η ώρα σε αυτές ενδεικτικά τις περιοχές που ερίζεται η νομή τους από το πέρασμα των αιώνων να δοθεί η  Σολομώντειος Λύση!!!
Με τιμή και πίστη πως το μέλλον το χαράζουν οι σκέψεις μας , που γίνονται άμεσες πράξεις.
Ελλάς, 11 Αυγούστου 2013