Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ

Στα ...αζήτητα παραμένει και συνεχίζεται να μην εφαρμόζεται η υπ. αριθ. 3324/1/15/03 ΚΥΑ των Υπουργών Οικονομίας,  Ναυτιλίας και Αιγαίου με την οποία ρητά προβλέπται η παροχή έκπτωσης 50% στους Συναδέλφους που ταξιδεύουν με τα πλοία . 
Άγνωστος ο λόγος της μη εφαρμογής. Άγνωστοι οι λόγοι της άρνησης των ακτοπλοικών εταορειών να παρέχουν την προαναφερόμενη έκπτωση. Άγνωστος και ο λόγος της μη παρέμβασης του κ. Υπουργού παρά τα έγγραφα τόσο της Ομοσπονδίας όσο και των Ένωσεων απο τιε νησιωτικές περιοχές της Ελλάδας.  
Συμπληρώθηκαν δυο μήνες και πλεον απο την κατάθεση επίκαιρων ερώτησεων στην Βουλή απο δυο  Βουλευτές της συγκυβέρνησης και ακόμα να δοθεί απάντηση έτσι ώστε να γίνει δημόσια γνωστό τι ακριβώς συμβαίνει.

Δικαιολογημένα τα παράπονα των Συναδέλφων που υπηρετούν στα πολυάριθμα νησιά της Χώρας μας , που σε εποχές μνημονιών και μειώσεων το ελάχιστο που επιθιυμούν είναι τουλάχιστον να μάθουν   τι ακριβώς πταίει. 
Εκτιμούμε οτι και η Ομοσπονδία των Λιμενικών έχει κάθε λόγο να αναδείξει το θέμα και να παρέμβει στον Υπουργό Ναυτιλίας.
Επιτέλους ας μάθουμε τι γίνεται.    
askapoasy