Σάββατο 9 Αυγούστου 2014

Ένωση Αστυνομικών Ιωαννίνων: Θ’ ανταποδώσουμε την αγάπη των βουλευτών

Έτοιμη για συνέχιση των αγώνων είναι η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων του Νομού Ιωαννίνων η οποία έδωσε δυναμικό «παρών»  στην ένστολη κινητοποίηση που έγινε στην Αθήνα.
Η Ένωση βάλει ευθέως κατά των βουλευτών του δεύτερου θερινού τμήματος που τάχθηκαν υπέρ της επίμαχης διάταξης, καθώς σημειώνει ότι με τη θετική τους ψήφο έβαλαν ταφόπλακα στη λειτουργία των ασφαλιστικών ταμείων, υποθηκεύονται το μέλλον των ίδιων και των οικογενειών τους.
Δείτε την ανακοίνωση  της  Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων του Νομού Ιωαννίνων

Συναδέλφισες - Συνάδελφοι,
Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων έδωσε δυναμικό «παρών» συμμετέχοντας στην ένστολη κινητοποίηση της Τετάρτης στην Αθήνα.
Το "μήνυμα" ελήφθη, τόσο από το προεδρείο της Βουλής όσο και από τους βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου, καθώς πάνω από 2.000 ένστολοι των Σωμάτων Ασφαλείας εν μέσω θέρους συγκεντρωθήκαμε στην πλατεία Κολοκοτρώνη με πορεία προς το Υπουργείο Οικονομικών και στην συνέχεια στην Βουλή, διαμαρτυρόμενοι για τον συνεχιζόμενο εμπαιγμό μας.
Μετά όμως την ψήφιση του αρθ. 221 του Πολυνομοσχεδίου, με 50 ψήφους «ναι» και 47 «όχι» και χωρίς μάλιστα στην προσθήκη να περιλαμβάνονται αυτά που τεχνηέντως διέρρεαν μέσω συγκεκριμένων Μ.Μ.Ε., ήρθε η ώρα να ορθώσουμε το ανάστημά μας.
Οι Βουλευτές του Β΄ Θερινού Τμήματος της Βουλής που υπερψήφισαν την επίμαχη διάταξη ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ,καθώς με την πράξη τους αυτή και με μοναδικό στόχο την υφαρπαγή των αποθεματικών του εύρωστου Τ.Ε.Α.Π.Α.Σ.Α ώστε να καλυφθεί το έλλειμμα του Ε.Τ.Ε.Α., έβαλαν κυριολεκτικά ταφόπλακα στην λειτουργία των ασφαλιστικών μας ταμείων υποθηκεύοντας το μέλλον μας και το μέλλον των οικογενειών μας.
Ο αγώνας μας όμως δεν τελειώνει εδώ.
Μπορεί ενδεχομένως να χάσαμε μια μάχη , όχι όμως και τον πόλεμο.
Καλούμε όλους τους συναδέλφους σε αγωνιστική εγρήγορση, με στήριξη των αγώνων των πρωτοβαθμίων Ενώσεων και της Ομοσπονδίας μας, διαμηνύοντας προς τους βουλευτές που κατά καιρούς έχουν εκφράσει την "αγάπη και την συμπάθεια" προς εμάς, ψηφίζοντας όμως το επίμαχο άρθρο, πως την "αγάπη και την συμπάθεια" αυτή θα τους την ανταποδώσουμε στις επόμενες εκλογές και μάλιστα εντόκως.
Καλή δύναμη συνάδελφοι στους νέους αγώνες που θα ακολουθήσουν....