Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

Προσκλητήριο αγώνα

shmata poasy-poaxia
Αθήνα 1 Αυγούστου 2014
Αρ. Πρωτ.:201/1/32γ
Προς: Τις Πρωτοβάθμιες Οργανώσεις
  Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,
  Το συνδικαλιστικό μας κίνημα συνεχίζει τον αγώνα του για να μην περάσουν οι ισοπεδωτικές ρυθμίσεις από εξωθεσμικά κέντρα στο όνομα της διάσωσης της ελληνικής οικονομίας.
  Έχει ιδιαίτερη σημασία η προσωπική ενημέρωση -με πρωτοβουλία σας στις Περιφέρειές σας- όλων των βουλευτών του Ελληνικού Κοινοβουλίου για τον αγώνα μας (απόσυρση των ρυθμίσεων που αφορούν τους τομείς Επικουρικής Ασφάλισης και Πρόνοιας του ΤΕΑΠΑΣΑ που περιλαμβάνονται στο άρθρο 221 του πολυνομοσχεδίου του Υπουργείου Οικονομικών, καθώς και τη μη εφαρμογή από πλευράς του οικονομικού επιτελείου της Κυβέρνησης των δικαστικών αποφάσεων του Σ.τ.Ε.), επιζητώντας και τη δική τους δημόσια στήριξη
στα δίκαια αιτήματά μας, στην κρίσιμη μάχη που δίνουμε για την διασφάλιση του μέλλοντος της Ελληνικής Αστυνομίας.
  Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούμε να καταστήσετε σαφές στους κ.κ. βουλευτές των Περιφερειών σας που στηρίζουν τον αγώνα μας, ότι η συμμετοχή τους στην ένστολη κινητοποίησή μας την Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014 στην Αθήνα – Πλ. Κολοκοτρώνη (ώρα 11:00), θα εμπεδώσει τις επιδιωκόμενες σχέσεις ειλικρινούς και αξιόπιστης συνεργασίας με το συνδικαλιστικό μας κίνημα και θα ζωντανέψει ξανά την ελπίδα στα πρόσωπα των σκληρά δοκιμαζόμενων Ελλήνων Αστυνομικών.
  Επιπρόσθετα, η Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής, καθώς και οι Ενώσεις Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, Βορειοανατολικής, Νοτιοανατολικής, Δυτικής Αττικής και Πειραιά, παρακαλούνται για την από μέρους τους δυναμική συμμετοχή με τα πανό των Ενώσεών τους.
  Κανένας εφησυχασμός δεν δικαιολογείται
ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΔΙΕΘΕΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΟΥΜΕ
ΤΟΥΣ ΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΥΣΙΕΣ ΜΙΑΣ ΖΩΗΣ