Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Νέοι συνάδελφοι (κατάταξη μετά το 1993) ΜΑΘΕΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ για το ΤΕΑΠΑΣΑ:

Νέοι συνάδελφοι (κατάταξη μετά το 1993) ΜΑΘΕΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ για το ΤΕΑΠΑΣΑ:

 28 Αυγούστου, 2014
Νέοι συνάδελφοι (κατάταξη μετά το 1993) ΜΑΘΕΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ για το ΤΕΑΠΑΣΑ:
- Το 88% των ασφαλισμένων στο ασφαλιστικό μας Ταμείο το ΤΕΑΠΑΣΑ, είμαστε ΕΜΕΙΣ.
- Δυστυχώς, με τον ασφαλιστικό νόμο του 2010, ΕΜΕΙΣ θα δουλέψουμε 40 ΕΤΗ, που στην καλύτερη είναι 35 μαζί και με τη μάχιμη πενταετία.
- Άρα εμείς, η συντριπτική πλειοψηφία των ασφαλισμένων, θα πάρουμε ΕΦΑΠΑΞ στην καλύτερη περίπτωση στα 35 έτη από την κατάταξή μας.
- Ας αναρωτηθούμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ, υπάρχουν άραγε «υπεραποδόσεις» στην απόδοση των ΕΦΑΠΑΞ;
Διαβάστε τη σχετική αποκαλυπτική τοποθέτηση του συναδέλφου της ΑΝΑΣΑ Βασιλείου ΑΛΥΜΑΡΑ, στον προσωπικό του λογαριασμο “facebook” , για να λάβετε γνώση της σκληρής πραγματικότητας.
Τις τελευταίες ημέρες παρακολουθώ επιστολές συγκεκριμένου συνδικαλιστή, συνοδευόμενες από τίτλους <<ΣΟΚ… ΔΕΟΣ…>> και άλλες τέτοιες διθυραμβικές εκφράσεις που με ονοματίζουν. Παρότι δεν θέλω να αποπροσανατολίσω τους συναδέλφους μου ενόψει Δ.Ε.Θ. αλλά και ενόψει υλοποίησης ή μη της απόφασης του Σ.Τ.Ε., αναγκάζομαι να προβώ σε αυτήν την ανάρτηση γιατί κάποιοι εκλαμβάνουν την σιωπή ως αδυναμία.
Δεν πρόκειται να αναλύσω την απόφαση για τα 31 όπως ζητάει ο κ. ΚΑΡΑΔΗΜΑΣ. Το χρονικό της θα αναλύσω όταν και όπου αυτό μου ζητηθεί, με απόφαση του Προεδρείου της Ομοσπονδίας, όπως έχω πράξει και στο παρελθόν άλλωστε, χωρίς κρεμάλες και λαϊκά δικαστήρια.
Θέλω όμως να μιλήσω στους νέους ασφαλισμένους, ήτοι όσους έχουν καταταγεί από 1-1-1993 και μετά, οι οποίοι αποτελούμε το 88% της αστυνομίας και η παραπληροφόρηση τους έχει οδηγήσει σε εσφαλμένα συμπεράσματα. Οι περισσότεροι δεν ξέρουν που πάνε οι κρατήσεις τους και ήρθε η ώρα να μάθουν.
Λοιπόν συνάδελφε μου εσύ το εφάπαξ σου θα το πάρεις στα 40 χρόνια υπηρεσίας και όχι στα 31 όπως θα το πάρουν οι σειρές του αγαπητού Νίκου. Εσείς συνάδελφοι μου θα πάρετε ίσα ίσα τις εισφορές σας και όχι τις υπεραποδόσεις που θα λάβει ο φίλτατος ΚΑΡΑΔΗΜΑΣ. Και ερωτώ λοιπόν εύλογα εφόσον αποτελούμε την συντριπτική πλειοψηφία των εν ενεργεία αστυνομικών και συνδικαλιστικά όλο και περισσότεροι από εμάς εκλέγονται πανελλαδικά, γιατί δεν μιλάει κανείς σας για μας τους νέους και αφήνουμε τους παλιούς να μας παίρνουν τις εισφορές και να μας έχουν μηδενίσει την περιουσία;
Και επειδή θέλω να μιλάω με στοιχεία, προκαλώ τον αγαπητό σε όλους τους συναδέλφους και λαοφιλή κ. ΚΑΡΑΔΗΜΑ, την επόμενη φορά που θα πάει στο Τ.Ε.Α.Π.Α.Σ.Α. να εκπροσωπήσει τους 70 συναδέλφους που στήριξαν τον συνδυασμό του στις πρόσφατες εκλογές, να κάνει αίτημα να τον ενημερώσουν όλα αυτά τα χρόνια πόσες είναι οι κρατήσεις του και αν αντιστοιχούν στο εφάπαξ που θα λάβει και να το κοινοποιήσει.
Και επειδή αγαπητέ Νίκο δεν θέλω το κακό των παλιών συναδέλφων, -όπως πολλοί κακοπροαίρετοι μπορεί να παρερμηνεύσουν-, δεν θα είχα πρόβλημα να πάρεις και 100.000 και 200.000 ευρώ εφάπαξ. Όχι όμως τα λεφτά τα δικά μου και όλων των νέων συναδέλφων. Γνωρίζεις πολύ καλά ότι το εφ’απαξ δεν αποτελεί κρατική παροχή αλλά χορηγείται από τις κρατήσεις όλων μας και εφόσον αποτελούμε το 88%, κυρίως από εμάς τους νέους ασφαλισμένους.
Νέοι Συνάδελφοι σας φέρνω όλους προ των ευθυνών σας. Πρέπει όλοι όσοι θα δουλέψουμε μέχρι τα 60 μας, να βγούμε μπροστά και να διασφαλίσουμε ότι έχει απομείνει. Προκαταβολικά στους καλοθελητές λέω ότι δεν έχω κάποιο οφίτσιο και δεν με ενδιαφέρει κάποιο. Ευχαριστώ τον Χρήστο τον ΦΩΤΟΠΟΥΛΟ που έδωσε την ευκαιρία σε έναν νέο ασφαλισμένο να εκπροσωπήσει την Π.Ο.ΑΣ.Υ. στο Τ.Ε.Α.Π.Α.Σ.Α.. Δεν ξέρω πόσα χρόνια θα περάσουν για να οριστεί ξανά κάποιος νέος ασφαλισμένος ως εκπρόσωπος.
Καλώ επίσης τους παλιούς συνδικαλιστές να λάβουν θέση και μιλήσουν για την ταμπακιέρα και όχι περί ανέμων και υδάτων. Να βγουν ανοιχτά και να πουν αν συναινούν στο να παίρνουν τα εφάπαξ τους από τις αποταμιεύσεις μας. Αφήστε και τίποτα για εμάς. Αφήστε κάτι για τα παιδιά σας!!!
Προ συντριβής ηγείται ύβρις, προ δε της πτώσεως υπερηφάνεια.ΑΛΥΜΑΡΑΣ Βασίλειος
Εκλεγμένος Αντιπρόσωπος στην Π.Ο.ΑΣ.Υ. με τον Συνδυασμό ΑΝ.Α.Σ.Α.
Πηγη skaythes