Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

ΕΝΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 05/09/2014

Συναδέλφισσα - Συνάδελφε,
Πιστοί στον όρκο που δώσαμε, να σε εκπροσωπούμε με αξιοπρέπεια και αποτελεσματικά, απευθυνόμαστε ξανά προσωπικά στην καθεμιά και στον καθ’ ένα από σας, συνεχίζοντας τον τιτάνιο αγώνα μας ενάντια στα Μνημόνια και στην τρόικα.
Σε συνέχεια της από 20 Αυγούστου 2014 ανακοίνωσης – καταγγελίας της κυβερνητικής πολιτικής και της απόφασής μας να

κλιμακώσουμε τον αγώνα μας, σας καλούμε να δώσετε όλες και όλοι δυναμικό «παρών» στη πανελλαδική ένστολη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, στις 5 Σεπτεμβρίου 2014 ημέρα Παρασκευή και ώρα 18.00 στο Λευκό Πύργο, στέλνοντας χιλιάδες μηνύματα από όλη την Ελλάδα στον Πρωθυπουργό της Χώρας, ενόψει των εξαγγελιών του στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.
Αγωνιζόμαστε ενάντια στα Μνημόνια της εξαθλίωσης, της προσβολής της αξιοπρέπειάς μας και της πλήρους υποβάθμισης της υπηρεσιακής μας προσφοράς και προοπτικής.
Διεκδικούμε:
-Άρση των μισθολογικών αδικιών και πλήρη συμμόρφωση της Κυβέρνησης στις αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας.
-Διασφάλιση των ασφαλιστικών μας ταμείων και πλήρη αποκατάσταση της ζημίας που έχουν υποστεί από τα ληστρικά κουρέματα.
-Να δοθεί προτεραιότητα στην ενίσχυση του αξιομάχου των Σωμάτων Ασφαλείας, αλλά και του φρονήματος Αστυνομικών, Πυροσβεστών και Λιμενικών, βάζοντας τέρμα στην προσβλητική και απαξιωτική συμπεριφορά των κυβερνώντων.
Συναδέλφισσα, συνάδελφε
Κανένας αγώνας δεν πάει χαμένος. Μη λησμονείς ότι με τους αγώνες σου:
ΕΣΥ έχεις ήδη βάλει φρένο στις ψηφισμένες από το 2012 μισθολογικές περικοπές!
ΕΣΥ έχεις ανατρέψει το Μνημόνιο, προσφεύγοντας στο ΣτΕ, όπου καλείται ήδη να δώσει εξηγήσεις το Υπουργείο Οικονομικών, στις 5 Σεπτεμβρίου 2014!
ΕΣΥ και μόνο ΕΣΥ μπορείς να καθορίσεις το μέλλον σου και ΟΛΟΙ μαζί μπορούμε να κατακτήσουμε τους κοινούς μας στόχους.
Στον αγώνα αυτό, απευθύνουμε ανοικτή πρόσκληση συμμετοχής και σε όλες τις Οργανώσεις των συναδέλφων στην ενέργεια και την αποστρατεία των Ενόπλων Δυνάμεων, καθώς επίσης και των συνταξιούχων συναδέλφων μας, Αστυνομικών, Πυροσβεστών και Λιμενικών.
Με εφαλτήριο τη Θεσσαλονίκη, συνεχίζουμε τις επόμενες ημέρες τον αγώνα στην Αθήνα και όπου αλλού χρειαστεί μέχρι τελικής δικαίωσης
Η ισχύς εν τη ενώσει!ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ