Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΑΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΑΒΑΣΑΝΙΣΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η Ένωσή μας καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την αβασάνιστη ανάρτηση στο facebook της γραμματέως της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς) κα Ξ. Μουράτη, η οποία διέπραξε το ολίσθημα να χρησιμοποιήσει γλώσσα πεζοδρομίου προκειμένου να εγκαλέσει (;), να στιγματίσει (;), να λοιδορήσει (;) άραγε ποιούς, τι και γιατί;
Με αφορμή τη σύλληψη επίορκου ειδικού φρουρού για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, η κα εκπρόσωπος της
Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στην περιοχή μας, περιορίστηκε στη γνωστή γενίκευση «μπάτσοι πουλάνε την ηρωίνη», αγνοώντας προφανώς ότι με τέτοιες συμπεριφορές ισοπεδώνεται η σημαντική προσφορά της συντριπτικής πλειοψηφίας των αστυνομικών και απλώς συντηρείται μια απαξιωτική εικόνα για την Ελληνική Αστυνομία. Τέτοια που εμείς οι ίδιοι αγωνιζόμαστε να αποτινάξουμε από πάνω μας.
Θα αναμέναμε από την κα γραμματέα, καταδικάζοντας βεβαίως την επίμεμπτη συμπεριφορά του ειδικού φρουρού, να έχει απονείμει τα εύσημα στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν, λαμβάνοντας υπόψη της ότι ειδικά εδώ στην ακριτική Καστοριά έχουμε θρηνήσει νεκρούς συναδέλφους σε συμπλοκές με λαθρέμπορους ναρκωτικών κλπ.
Ειλικρινά θλιβόμαστε γιατί δεν αναμέναμε μια τέτοια αντίδραση από την κα γραμματέα. Περιμέναμε τουλάχιστον να εκφράσει την υποστήριξή της στα δίκαια αιτήματα της Ένωσής μας, η οποία μαζί με τις άλλες Πρωτοβάθμιες Οργανώσεις και την Ομοσπονδία μας την ΠΟΑΣΥ, αγωνίζεται σταθερά για μια σύγχρονη και δημοκρατική αστυνομία, ικανή να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας, ώστε να αισθάνεται ασφαλής ο πολίτης και να μην κλειδαμπαρώνεται στο σπίτι του.