Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

«Ενίσχυση της Α.Δ. Λασιθίου στις έκτακτες μεταθέσεις του έτους 2013.»

Αξιότιμοι κύριοι,
Η Ένωσή μας, έχει υποχρέωση να τονίσει την επιτακτική ανάγκη ενίσχυσης της Α.Δ. Λασιθίου με Αστυνομικό Προσωπικό, στις επικείμενες έκτακτες μεταθέσεις του Οκτωβρίου 2013. Από
την μέχρι τώρα σταθερή πολιτική εγκατάλειψης των Υπηρεσιών της Περιφέρειας, οι Υπηρεσίες του Νομού μας παρουσιάζουν σοβαρότατες ελλείψεις σε προσωπικό, σε ποσοστό άνω του 30%, σε μία οργανική δύναμη που υπολογίσθηκε με στοιχεία της δεκαετίας του 1980 και ουδεμία σχέση έχουν με την σημερινή κατάσταση που παρατηρείται στην περιοχή μας.
Σε έναν νομό με τρία αστικά κέντρα και οδικό δίκτυο που δεν επιτρέπει την εύκολη και άμεση μετακίνηση σε αυτά, υπάρχει κατακερματισμός των δυνάμεων και σε συνδυασμό με την γενικότερη αύξηση του όγκου εργασίας των Υπηρεσιών, η αστυνόμευση των περιοχών αυτών χαρακτηρίζεται ανεπαρκής και οι όποιες επιτυχίες σε τοπικό επίπεδο, οφείλονται στο φιλότιμο των συναδέλφων.
Για τους λόγους αυτούς, σας καλούμε να συμβάλετε από την θέση σας, ώστε οι Υπηρεσίες του Λασιθίου να επανδρωθούν με ικανό αριθμό Αστυνομικών που θα έχει ως στόχο, την εμπέδωση του αισθήματος της ασφάλειας και την καλύτερη παροχή υπηρεσιών προς τον πολίτη.