Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Συναντήσεις της Ένωσης Αστυνομικών Αργολίδας για την επίλυση προβλημάτων που αντιμετωπίζει η Α.Δ.

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε χθες 14-09-2012,  αντιπροσωπείας του Διοικητικού Συμβουλίου  της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας, με τον Υπουργό Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. ΜΑΝΙΑΤΗ Ιωάννη και τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. ΑΝΔΡΙΑΝΟ Ιωάννη για την επίλυση προβλημάτων που αντιμετωπίζει η Α.Δ. Αργολίδας και το προσωπικό της από το Υ.Φ.Ε.Κ.Α. Κορίνθου και την έλλειψη προσωπικού. Οι Υπουργοί δεσμευτήκαν πως θα δώσουν λύση. Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας, που έχει αναρτηθεί στο blog της.
-ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ
Ναύπλιο 15/9/2013
Αριθ. Πρωτ.:401/3/37
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
Συνάδελφοι  και  συναδέλφισες,
σας ενημερώνουμε την 14-09-2012 αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της Ένωσής μας
πραγματοποίησε συναντήσεις, με τον Υπουργό Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. ΜΑΝΙΑΤΗ Ιωάννη και τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. ΑΝΔΡΙΑΝΟ Ιωάννη στα πολιτικά γραφεία τους όπου αναφέρθηκαν τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Α.Δ. Αργολίδας και το προσωπικό της.
Η συζήτηση επικεντρώθηκε στην λειψανδρία χαμηλόβαθμου αστυνομικού προσωπικού της Α.Δ. Αργολίδας και στην μη επάνδρωση με μόνιμη αστυνομική δύναμη του Υ.Φ.Ε.Κ.Α. Κορίνθου, που αποτέλεσμα έχει την αφαίμαξη αστυνομικού προσωπικού από τις υπηρεσίες μας και το υπέρογκο κόστος από τις μετακινήσεις του προσωπικού και οχημάτων.
Από τους κους Υπουργούς του νομού μας ζητήθηκαν τα παρακάτω:
· Στελέχωση του Υ.Φ.Ε.Κ.Α. Κορίνθου με μόνιμο αστυνομικό προσωπικό και την απόδοση έργου σε εταιρεία security
· Ενίσχυση της Α.Δ. Αργολίδας με αστυνομικό προσωπικό κατά τις έκτακτες μεταθέσεις
Οι ανωτέρω υπουργοί δεσμευτήκαν πως θα δώσουν λύση καθώς αναγνώρισαν πως τα προβλήματα που τους τέθηκαν είναι σοβαρά και έχουν αντίκτυπο στην προσφερόμενη αστυνόμευση της Αργολίδας.

ΓΙΑ ΤΟ  Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                         Ο  ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΘΕΟΦΑΝΗΣ             ΚΩΝ/ΝΟΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
Αναδημοσίευση από: http://enastyarg.blogspot.gr