Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Δίστομο: Ένας ακόμα Συνάδελφος νεκρός από πυρά κακοποιών

Η ΕΛ. ΑΣ. πενθεί πάλι σήμερα. Πέντε δράστες που επέβαιναν σε όχημα, οι οποίοι φαίνεται ότι είναι οι δραπέτες των Φυλακών Τρικάλων, πυροβόλησαν κατά των Συναδέλφων τα ξημερώματα σε μπλόκο στο Δίστομο Βοιωτίας.
Ένας 37χρονος Συναδελφος , πατέρας δυο παιδιών, έχασε τη ζωή του, όταν οι  πέντε κακοποιοί που επέβαιναν σε όχημα, άνοιξαν πυρ κατά μπλόκου τα ξημερώματα στο Δίστομο Βοιωτίας.
Οι δράστες, που φαίνεται ότι είναι οι δραπέτες των Φυλακών Τρικάλων, άνοιξαν πυρ κατά των Συναδέλφων με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 37χρονος, δέχθηκε σφαίρα στο πόδι και έχασε τη ζωή του από ακατάσχετη αιμορραγία στο νοσοκομείο Λιβαδειάς όπου διακομίστηκε. Η σύζυγος του  περιμένει το τρίτο τους παιδί. Από την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.
Θα πρέπει ακόμα να επισημάνουμε οτι σύμφωνα με ανιπεβαίωτες πληροφορίες του askapoasy ενώ oi διοικούντες γνωρίζουν για τους πέντε δραπέτες "στήνουν" τα μπλόκα με δυο μόνον Συναδέλφους και με ληγμένα αλεξίσφαιρα. Αν πράγματι αληθεύει η καταγγελία κάποιοι οφείλουν να λογοδοτήσουν, τα δε συνδικάτα καλούνται να επιβεβαίωσουν την καταγγελία. 
το askapoasy εκφράζει τα θερμά συλληπήρια στην οικογένεια του εκλιπόντα Συναδέλφου.
askapoasy@blogspot.com