Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

«Ποίος Κυβερνά αυτόν τον τόπο...»



ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΜΕΛΩΝ της ΠΟΑΣΥ


Αθήνα 11 Ιουνίου 2013
«Ποίος Κυβερνά αυτόν τον τόπο...»
Επίκαιρο από  ποτέ μοιάζει το απόφθεγμα του Κωνσταντίνου ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ μετά την συνταγματική; «πράξη νομοθετικού περιεχομένου» της τριτοκομματικής Κυβέρνησης που με μια σελίδα στέλνει στην ανεργία 2.656 εργαζομένους , ρίχνοντας παράλληλα πάνω τους «το ανάθεμα» της χρόνιας σπατάλης, αδιαφάνειας  και κακοδιαχείρισης της Δημόσιας Τηλεόρασης, χωρίς φυσικά να κατονομαστούν τα ονόματα και οι ευθύνες όλων εκείνων που τα δημιούργησαν.
Παράλληλα σπεύδουν για μια ακόμα φορά να στείλουν τους Συναδέλφους μας να βρεθούν απέναντι στους δικαιολογημένα αγανακτισμένους ανέργους πλέον πρώην εργαζόμενους της Δημόσιας Τηλεόρασης, που έμαθαν της απόλυση τους με «διάγγελμα»  ,   ως σάκους για να απορροφήσουν τους κραδασμούς .
Οι ενέργειες αυτές είναι συνέχεια προγενέστερων ενεργειών που σκοπό έχουν να πλήξουν σταδιακά τις διάφορες κοινωνικές ομάδες, ενεργοποιώντας τον κοινωνικό αυτοματισμό  και να στερήσει από τους πολίτες το δικαίωμά τους σε αξιόπιστη, ισορροπημένη κι απροκατάληπτη ενημέρωση.
Κατά αναλογία με την ΕΡΤ και με το ίδιο σκεπτικό - για λόγους οικονομίας- ο επόμενος  στόχος μπορεί να είναι και οι εργαζόμενοι στην Δημόσια Αστυνομία.

          Η Α. Σ. Κ. Α. εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση της στους εργαζομένους της ΕΡΤ στέκεται στο πλευρό τους αλληλέγγυοι στον αγώνα τους.

Τα μέλη της Α.Σ.Κ.Α. στο Δ.Σ. της ΠΟΑΣΥ