Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

ΣΚ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΑΡ

Το Σάββατο 12 Απριλίου 2014 και ώρα 10:00 αντιπροσωπεία του Δ. Σ. της ΄Ενωσής μας αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Κώστα Χατζηαναγνώστου, τον Γενικό Γραμματέα Δημήτρη Τσιακίρη και τον Αν. Γενικό Γραμματέα  Θεόφιλο Ιωαννίδη μετά από πρόσκληση συμμετείχε στην συνάντηση των τοπικών φορέων με τον Πρόεδρο της ΔΗ. ΜΑΡ κ Φώτη ΚΟΥΒΕΛΗ στα πλαίσια της περιοδείας του που πραγματοποίησε στην περιοχή μας .

Στον κ. ΚΟΥΒΕΛΗ έγινε ενημέρωση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης και το αστυνομικό προσωπικό που εργάζεται σε αυτές  όπως  η είσοδος στην χώρα παράνομα πολιτών άλλων Χωρών η κράτηση και η διαχείριση αυτών, η έλλειψη αστυνόμευσης λόγω μείωσης του  προσωπικού αλλά και της ανάθεσης πληθώρας πάρεργων που έχουμε αναλάβει μετά και την κατάργηση της Δημοτικής Αστυνομίας, την έλλειψη υλικοτεχνικής υποδομής με τις συνεχείς βλάβες που παρουσιάζονται, την προβληματική χρηματοδότηση για την αποκατάσταση αυτών καθώς και την μεταστέγαση των υπηρεσιών της έδρας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης. Καθώς επίσης και τα πολύ σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το Αστυνομικό Τμήμα Κήπων ενόψει και της έναρξης της θερινής περιόδου , μιας υπηρεσίας η οποία παίζει καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξη της περιοχή μας.
Επίσης τον ενημερώσαμε για τις θέσεις μας και τις προτάσεις μας για επίλυση των προβλημάτων  ,δόθηκε ιδιαίτερη βαρύτητα κατά την συζήτηση  στον νέο νόμο για την αναδιοργάνωση της ΕΛ. ΑΣ.  με τον τρόπο που επιχειρείται να εφαρμοστεί και τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν αφού στην ουσία νομοθετήθηκε ερήμην των τοπικών κοινωνιών αλλά και των εκπροσώπων των εργαζομένων στην Ελ. ΑΣ .

Από την πλευρά του ο κ. ΚΟΥΒΕΛΗΣ μας δήλωσε ότι είναι γνώστης των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε σε Πανελλαδικό αλλά και σε τοπικό επίπεδο αφού λαμβάνει γνώση τόσο από τα έγγραφα της Ομοσπονδίας μας όσο και από τα δικά μας τα οποία κοινοποιούνται σε όλα τα κόμματα και δήλωσε ότι οι θέσεις της ΔΗΜ. ΑΡ. είναι ταυτόσημες με τις δικές μας, από την πλευρά του δε μέσω του κοινοβουλίου αλλά και με παρεμβάσεις προς την Κυβέρνηση θα προσπαθήσει ώστε να δίνονται οι καλύτερες δυνατές λύσεις.