Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας συνάντηση εργασίαςμε τον Γενικό Γραμματέα της Κ.Ε του Κ.Κ.Ε. Δημήτρη ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ

Αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας στο Αγρίνιο, την Πέμπτη 10 Απριλίου 2014, με τον Γενικό Γραμματέα της Κ.Ε του Κ.Κ.Ε. Δημήτρη ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ, παρουσία του βουλευτή Κ.Κ.Ε. Αιτ/νιας Νίκο ΜΩΡΑΪΤΗ και το μέλους της Επιτροπής Περιοχής Β.Δ. Ελλάδας και υποψήφιο Δήμαρχο Αγρινίου, Τίμο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ.

Οι εκπρόσωποι της Ένωσής μας, παρέδωσαν υπόμνημα με εργασιακά, μισθολογικά και θεσμικά ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο μας, σε τοπικό και πανελλήνιο επίπεδο τονίζοντας το χαρακτήρα του επικίνδυνου και ανθυγιεινού του επαγγέλματος μας. Επίσης αναφέρθηκε ότι, η Ελληνική Αστυνομία μπορεί να γίνει αποτελεσματικότερη, μόνο μέσα από μορφωμένους και άρτια εκπαιδευμένους αστυνομικούς, με την εισαγωγή τους, μέσω των πανελληνίων εξετάσεων, και με κυρίαρχο στοιχείο, τον άνθρωπο για τον συνάνθρωπο και την ανάλογη ευαισθησία στα θεμελιώδη ατομικά και τα κοινωνικά δικαιώματα όλων, σεβόμενοι τον Κώδικα Δεοντολογίας και Επικοινωνίας που αρμόζει σε μία σύγχρονη κοινωνία.
Η συνάντηση διεξήχθη σε άριστο κλίμα και ο Γενικός Γραμματέας σημείωσε ότι το Κ.Κ.Ε. είναι στο πλευρό των εργαζομένων στα σώματα ασφαλείας και των ενόπλων δυνάμεων και πως θα γίνουν παρεμβάσεις στη βουλή σύμφωνα με το υπόμνημα των αιτημάτων μας.
Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας, ευχαρίστησε το Γενικό Γραμματέα του Κ.Κ.Ε. και τους παρισταμένους για τη συνάντηση και αναμένουμε  τις πρωτοβουλίες τους.

Ως Ένωση, συνεχίζουμε να Εργαζόμαστε Μεθοδικά, Συστηματικά για μία Αστυνομία Σύγχρονη, καλά Εκπαιδευμένη, Μεθοδική, Ακομμάτιστη, Δημοκρατική, απαλλαγμένη από τυχόν σύνδρομα καχυποψίας του παρελθόντος, διδασκόμενη από τα λάθη και τις επιτυχίες της, που πάντα σέβεται και προστατεύει τον πολίτη σε κλίμα εμπιστοσύνης και αλληλοσεβασμού.