Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

παιδικες κατασκηνωσεις στην βορεια ελλαδα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι «η ισχύς εν τη ενώσει» αποδίδει οφέλη τόσο στους συναδέλφους όσο και στις οικογένειές τους. Από τον Οκτώβριο του 2013 το Προεδρείο της Ένωσής μας, ο Πρόεδρός της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καβάλας κ. Νικόλαος ΙΜΒΡΟΣ, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ξάνθης και
ιδιαίτερα ο Πρόεδρός της  κ. Κωνσταντίνος ΜΑΛΛΙΚΟΠΟΥΛΟΣ, ο οποίος είναι ο εκπρόσωπος της Π.Ο.ΑΣ.Υ. στο Δ.Σ. του Ιδρύματος Εξοχών της ΕΛ.ΑΣ., και ο Πρόεδρος της Ένωσης Συνοριακών Φυλάκων Θεσσαλονίκης κ. Δημήτριος ΧΑΣΕΚΙΔΗΣ, συνεργάστηκαν και πραγματοποίησαν στοχευμένες επισκέψεις σε φορείς και θεσμικά πρόσωπα με σκοπό να εξευρεθεί χώρος στην Βόρεια Ελλάδα για τη δημιουργία παιδικών κατασκηνώσεων για τα τέκνα των Αστυνομικών.
Τελικά, οι προσπάθειες ευοδώθηκαν, βρέθηκε ο χώρος και υπογράφηκε εν τέλει η διαταγή που δίνει το δικαίωμα στα παιδιά των Αστυνομικών (συμπεριλαμβανομένων των πολιτικών υπαλλήλων) της Βόρειας Ελλάδας, εν ενεργεία και εν αποστρατεία, να φιλοξενηθούν στις δημοτικές κατασκηνώσεις του Δήμου Παγγαίου Νομού Καβάλας, στην περιοχή της Νέας Περάμου.
Το χρηματικό ποσό της συμμετοχής για τα 300 παιδιά που θα συμμετάσχουν (150 αγόρια και 150 κορίτσια) ανέρχεται στα 50€ ανά παιδί και θα καλυφθεί από το Ίδρυμα «Εξοχές Ελληνικής Αστυνομίας», το οποίο ήταν εξ αρχής σημαντικός αρωγός στην προσπάθεια αυτή.
Τέλος, για την συνδρομή του στο εν λόγω ζήτημα η Ένωσή μας είχε βραβεύσει τον Παναγιότατο Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ.κ. Άνθιμο στις εργασίες της ετήσιας Γενικής Συνέλευσής της έτους 2014.

Εμείς το μόνο που έχουμε να ευχηθούμε είναι καλές διακοπές στα παιδιά μας!