Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

Οι αστυνομικοί της Ροδοπης έστειλαν μήνυμα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς

Μα ακόμα αξιέπαινη πρωτοβουλία ουσίας και ανθρωπιάς απότην ένωση Ροδοπης.Διαβάστε  το δελτίο Τύπου και δείτε τις φωτογραφιες.
"Αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της Ε.Α.Υ.Ροδόπης, επισκέφθηκε την Παρασκευή 24-05-2014 το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας -Παιδικά Χωριά SOS που βρίσκεται στην Κομοτηνή και την Τετάρτη 28-05-2014 το Παιδικό Χωριό SOS στην Αλεξανδρούπολη, όπου παρέδωσε τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν από την τριήμερη δράση της
Ένωσής μας «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ», που πραγματοποιήθηκε στη διάρκεια  του τριήμερου Φεστιβάλ Νεολαίας του Πολιτιστικού ΣυλλόγουTrel@cademy Κομοτηνής , στα πλαίσια του εορτασμού των Ελευθερίων Κομοτηνής 2014. Στα πλαίσια της επίσκεψής μας,  πραγματοποιήθηκε  ξενάγηση στους χώρους και λεπτομερής ενημέρωσή μας  για τη δράση και το έργο των Παιδικών Χωριών SOS.  
Η ανταπόκριση των συναδέλφων μελών μας, αλλά και των συμπολιτών μας υπήρξε σημαντική και μας γέμισε αισιοδοξία για την διοργάνωση επόμενων δράσεων κοινωνικής αλληλεγγύης.   Ευχαριστούμε όλους όσους πλαισίωσαν και στήριξαν με την συμμετοχή τους,  την πρωτοβουλία μας αυτή. Η Ένωσή μας θα συνεχίσει τις κοινωνικές της δράσεις, συνεισφέροντας έμπρακτα ώστε η οικονομική κρίση να μην μετατραπεί σε κοινωνική, ηθική  ή  κρίση αξιών. Είμαστε ταγμένοι στην προστασία των  πολιτών. Νοιαζόμαστε πραγματικά και συμπαραστεκόμαστε στις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες.                                                 
« ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ»                                                                 
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.