Πέμπτη, 19 Ιουνίου 2014

ΕΑΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΕΣυνάδελφοι,

Μετά από επικοινωνία του Προεδρείου της Ένωσής μας με τον Νομικό Σύμβουλο της ΠΟΑΣΥ, ο οποίος χειρίστηκε εκ μέρους της Ομοσπονδίας την αίτηση ακύρωσης της Υπουργικής Απόφασης που επέβαλε αναδρομικές
περικοπές στις αποδοχές μας, σας γνωρίζουμε ότι η δημοσίευση της Απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας αναμένεται εντός της εβδομάδας, οπότε και θα εκτιμηθούν οι περαιτέρω ενέργειες που θα πρέπει να γίνουν βάσει του διατακτικού της, ώστε αυτή να τύχει εφαρμογής εκ μέρους της Κυβέρνησης.
Αναφορικά με ερωτήσεις μελών στην Ένωση μας, αν θα πρέπει να προσφύγουν μέσω διαφόρων δικηγόρων που αποστέλλουν σχετικά έντυπα προσφυγών για να διεκδικήσουν μεμονωμένα την εφαρμογή της Απόφασης του ΣτΕ, προτρέπουμε να αναμένουμε την δημοσίευση της Απόφασης και την τεκμηριωμένη άποψη του Νομικού Συμβούλου της ΠΟΑΣΥ, χωρίς βεβαίως να αποκλείουμε την δυνατότητα οποιουδήποτε να προσφύγει μόνος του εφόσον το επιθυμεί.
Ως Ένωση εφιστούμε ψυχραιμία στους συναδέλφους μας και όχι βεβιασμένες κινήσεις σ’ αυτό το σημαντικό ζήτημα που αφορά όλο το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας. Για κάθε ερώτημα ή πληροφορία μπορείτε να απευθύνεστε στην Ένωσή μας.