Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ Ν/Α ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ

Σήμερα 26/06/2014 πραγματοποιήθηκαν επισκέψεις του προεδρείου και εκλεγμένων αντιπροσώπων της  Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτ/κής Αττικής στην Υ.Α.Ν/Α.Α., στο Γραφείο Διαβατηρίων Γλυφάδας στα Α.Τ. και Τ.Α. Βουλιαγμένης και Αναβύσσου και στο Α.Τ. Λαυρίου. Οι συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν με σκοπό να ενημερωθεί το προεδρείο για τα προβλήματα που απασχολούν τους συναδέλφους των υπηρεσιών της Νοτ/κής Αττικής αλλά και να ενημερωθούν και οι ίδιοι οι συνάδελφοι για θέματα που τους απασχολούν.

Αρχικά στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τον Διευθυντή της Υ.Α.Ν/Α.Α  Α/Δ ΚΑΡΒΟΥΝΑΚΗ Γεώργιο τέθηκαν τα προβλήματα των Τμημάτων Ασφαλείας, που επικεντρώνονται στην ενίσχυση της Υποδιεύθυνσης με προσωπικό αλλά και με οχήματα.

Στη συνέχεια στη συνάντηση με τον επόπτη Διαβατηρίων Δ.Α.Ν/Α.Α. Υ/Α ΑΡΓΥΡΟΥΔΗ Χρυσάφη αλλά  και με συναδέλφους που υπηρετούν στο Γραφείο Διαβατηρίων Γλυφάδας διαπιστώθηκε η άμεση ανάγκη για ενίσχυση με προσωπικό της συγκεκριμένης υπηρεσίας προκειμένου να ανταπεξέλθει στο έργο της. Επιπροσθέτως, στις συναντήσεις με το διοικητή του Α.Τ. Βουλιαγμένης Α/Υ ΚΩΣΤΑΖΟ Πρωτοσίλαο, τον υποδιοικητή του Α.Τ. Αναβύσσου και υπηρετούντων συναδέλφων στις υπηρεσίες αυτές συζητήθηκαν επιμέρους θέματα. Ειδικά στην επίσκεψη του προεδρείου με το διοικητή του Τ.Α. Αναβύσσου διαπιστώθει ότι στην συγκεκριμένη υπηρεσία δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή υπηρεσιακό όχημα, διότι το μοναδικό όχημα  βρίσκεται εκτός λειτουργίας και δεν έχει επισκευαστεί, παρότι το κονδύλι(80 ευρώ) έχει εγκριθεί εδώ και πολύ καιρό. Όπως επίσης τονίστηκε, είναι γεγονός ότι ειδικά με τα μπλόκα απασχολείται πολύ προσωπικό των τμημάτων ασφαλείας και σε πολλές περιοχές διαπιστώνεται μετακίνηση της εγκληματικότητας  από τις νυχτερινές ώρες σε άλλες κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Οι συναντήσεις θα συνεχιστούν προκειμένου τα προβλήματα των υπηρεσιών να καταγράφονται αλλά και να γίνονται οι απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να επιλυθούν.