Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Ένωση Θεσσαλονίκης: " Αναμένουμε τουλάχιστον μία παραίτηση, κάποιου αρμόδιου..."

Όπως αποδεικνύεται καθημερινά πλέον, το επαγγέλμα του αστυνομικού είναι από τα πλέον δυσκολότερα και ίσως το πιο επικίνδυνο, ιδιαίτερα στις μέρες μας. Κάποιοι όμως από την Κυβέρνηση δεν το καταλαβαίνουν, αφού ο αστυνομικός, πολλές φορές, δεν διασφαλίζεται από την Πολιτεία, στην εκτέλεση της δύσκολης αποστολής του.
  Η ακριτική Φλώρινα θρηνεί ακόμα έναν αστυνομικό, που έπεσε κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας, σε μία περιοχή που βρίσκονται τα σύνορα και ο οποίος αγωνιζόταν καθημερινά, υπό αντίξοες συνθήκες, για την ασφάλεια του ακριτικού νομού. Σήμερα, με την ηρωική θυσία του γράφτηκε στην Ιστορία ως ένας ακόμα ήρωας της Ελληνικής Αστυνομίας.
   Το Διοικητικό Συμβούλιο της 'Ενωσής μας εκφράζει δημόσια τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια, στους οικείους του και σε όλους τους συναδέλφους της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας. Ο Θεός ας αναπαύσει την ψυχή του ήρωα αστυνομικού.
    Δυστυχώς, όμως, ακόμα και σήμερα τα πολλά και χρόνια προβλήματα, τα οποία υπερδιπλασιάστηκαν στη σημερινή εποχή, εμποδίζουν την Αστυνομία στην αποτελεσματική εκτέλεση του καθήκοντός της, που είναι η ασφάλεια όλης της κοινωνίας.
   Δυστυχώς, έπειτα από το σημερινό γεγονός, που είναι το τρίτο κατά τη φετινή χρονιά, είναι σίγουρο ότι ορισμένοι από την Ηγεσία έχουν πολύ μεγάλες ευθύνες. Θα αναμένουμε τουλάχιστον μία παραίτηση, κάποιου αρμόδιου από τους υπεύθυνους, που με τις πράξεις και τις παραλείψεις τους, μας έχουν οδηγήσει να νιώθουμε ανασφάλεια στην αστυνομική υπηρεσιακή καθημερινότητά μας. Απροστάτευτος αστυνομικός, σημαίνει απροστάτευτος πολίτης.

        Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Α.Υ.Θ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                              Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΑΔΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ          ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ