Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

Αστυνομικοί Φλώρινας μετά το θάνατο του υπαρχιφύλακα: Οι κακοποιοί έτοιμοι για όλα


Δημοσιευμένο στο : http://www.skai.gr, policenet.gr
Κυριακή, 08 Δεκέμβριος 2013
-«Τι να λέμε ότι δεν έχουμε αυτοκίνητα; ότι παρακαλάμε δεξιά και αριστερά για να μας φτιάξουν τα αυτοκίνητα; ότι δεχθήκαμε χορηγία εφοπλιστή για να έχουμε αλεξίσφαιρα γιλέκα;»
«Έτοιμοι για όλα» ήταν οι αλλοδαποί κακοποιοί που σκότωσαν τον 43χρονο υπαρχιφύλακα Ηλία Κωστένη δήλωσε συντετριμμένος στον ΣΚΑΪ και τον Σπύρο Μάλλη ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Φλώρινας Γιάννης Μουρατίδης, αναφέροντας ότι παρόμοια περιστατικά με οπλισμένους αλλοδαπούς που επιδίδονται σε εγκληματικές δραστηριότητες στα σύνορα συμβαίνουν διαρκώς.

Ο κ. Μουρατίδης κατήγγειλε δε ότι οι συνοριοφύλακες δεν έχουν εξοπλισμό. «Τι να λέμε ότι δεν έχουμε αυτοκίνητα; ότι παρακαλάμε δεξιά και αριστερά για να μας φτιάξουν τα αυτοκίνητα; ότι δεχθήκαμε χορηγία εφοπλιστή για να έχουμε αλεξίσφαιρα γιλέκα;» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Να μη μας ξεχνάνε στις ακριτικές περιοχές, γιατί μας ξεχνάνε, μας θυμούνται μόνο όταν υπάρχουν εκλογές» πρόσθεσε.

Περιγράφοντας πώς έχασε ο υπαρχιφύλακας τη ζωή του, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Φλώρινας δήλωσε ότι έχοντας σχετικές πληροφορίες για παράνομη αλιεία οι συνοριοφύλακες προσέγγισαν την περιοχή (σ.σ στο Αγκαθωτό Πρεσπών) και οι αλβανοί πυροβόλησαν με καλάσνικοφ με αποτέλεσμα ο 43χρονος να τραυματιστεί θανάσιμα. Οι συνάδελφοί του ανταπέδωσαν, σκοτώνοντας δυο από τους δράστες.

Aυτή την ώρα δυνάμεις της αστυνομίας έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό προκειμένου να βρουν και τους υπόλοιπους δράστες

Πηγή: http://www.skai.gr