Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

ΕΑΥ ΡΟΔΟΠΗΣ :Αποσπάσεις προσωπικού – Επαναλειτουργία Τ.Δ.Α. Κομοτηνής

Αξιότιμε κ. Αρχηγέ,
      
   
από τον μήνα Οκτώβριο του έτους 2013 με αφορμή το «πάγωμα» της κατάταξης προς εκπαίδευση νέων Δοκίμων Αστυφυλάκων και μέχρι σήμερα, περίπου το 40% της υπάρχουσας Αστυνομικής δύναμης του χαμηλόβαθμου προσωπικού του Τ.Δ.Α. Κομοτηνής ενίσχυε ορθώς την λειτουργία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης αποσπώμενο σε αυτήν.
            Ενόψει της επικείμενης επαναλειτουργίας του Τ.Δ.Α. Κομοτηνής για την εκπαιδευτική περίοδο 2015-2016 και με δεδομένο ότι προκειμένου να υποδεχθούμε τους νέους Δόκιμους
Αστυφύλακες προς εκπαίδευση, είναι αναγκαίο να πραγματοποιηθούν εκτεταμένες εργασίες συντήρησης των εγκαταστάσεων, με κυρίαρχα τα κτίρια που χρησιμοποιήθηκαν ως Προαναχωρησιακό Κέντρο Αλλοδαπών, το ολιγάριθμο του εναπομείναντος προσωπικού σε συνδυασμό με την μεγάλη έκταση (230στρεμ.) των εγκαταστάσεων – στις οποίες φυλάσσονται και κατασχεμένα οχήματα – και η θέση στην οποία βρίσκονται οι εγκαταστάσεις, καθιστά επισφαλή τη φύλαξη του χώρου από δύο μόνο άτομα ανά βάρδια που δύναται εξ’ ανάγκης να διαθέτει η Διοίκηση και αδύνατη την πραγματοποίηση των αναγκαίων εργασιών συντήρησης.
            Για όλους τους παραπάνω λόγους και επιπλέον ενόψει θερινής περιόδου έναρξης προγραμματισμένων θερινών αδειών αστυνομικού προσωπικού, η Ένωσή μας θεωρεί αναγκαίο πλέον και προτείνει την επιστροφή στο Τ.Δ.Α. Κομοτηνής χαμηλόβαθμων Αστυνομικών που όλο αυτό το διάστημα υπήρξαν προσωρινά μετακινούμενοι στην Δ.Α. Ροδόπης ώστε να καταστεί εφικτό να πραγματοποιηθούν όλες οι εργασίες συντήρησης των εγκαταστάσεων χωρίς να επιβαρύνεται η ασφαλής φύλαξη και υποδεχθούμε με ιδιαίτερη χαρά τους Δόκιμους Αστυφύλακες σε αξιοπρεπείς χώρους.

                                                  ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ



ΤΖΑΤΖΑΝΑ Σταυρούλα
6 9 7 7 5 0 0 3 7 4
Ο  ΓΕΝ.  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ



ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Παναγιώτης
6 9 7 4 3 2 9 9 7 6