Κυριακή, 17 Μαΐου 2015

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Με την ευκαιρία της επίσκεψης στις 13 Μαΐου 2015 στη Διεύθυνση Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης του Γενικού Γραμματέα Δημοσίας Τάξης κ. Αναγνωστάκη Δημητρίου , αντιπροσωπία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσής μας πραγματοποίησε συνάντηση στα πλαίσια ενημέρωσης του για τα τρέχοντα και σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Διεύθυνσή μας.

Στη συνάντηση παρευρέθησαν , ο Προϊστάμενος του   Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας , Αντιστράτηγος κ. Εμμανουήλ Κατριαδάκης, ο Γεν. Αστυνομικός Διευθυντής Αν. Μακ. και Θράκης Ταξίαρχος κ. Νικόλαος Μενεξίδης και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης κ. Παναγιώτης Κουτούζος.
Στο Γεν. Γραμματέα παραδόθηκε υπόμνημα και του έγινε προφορική ενημέρωση   σχετικά με:
Α) Την πλήρη αντίθεση μας στη μείωση των οργανικών θέσεων κατά 6700 σε όλη την επικράτεια αλλά και ειδικά για αυτήν στη Δ.Α. Αλεξανδρούπολης.
Β) Στην έλλειψη υλικοτεχνικού εξοπλισμού και ειδικότερα στην ανεπάρκεια των  απαραίτητων οχημάτων ( αυτοκινήτων και  μοτοσυκλετών ) για την ομαλή και ασφαλή λειτουργία των υπηρεσιών , παρότι ενισχυθήκαμε το τελευταίο διάστημα  με 13  καινούργια αυτοκίνητα.
Γ) Το σοβαρό κτιριακό πρόβλημα στέγασης της Διεύθυνσης Αστυνομίας της Αλεξανδρούπολης που ταλανίζει εδώ και δεκαετίες προσωπικό και πολίτες.
Δ) Το πρόβλημα που προέκυψε με την στράτευση επιτυχόντα του έτους 2012-2013  στις αστυνομικές σχολές και θα εισαχθεί στη σχολή τον Οκτώβριο του 2015 , στον οποίον δεν χορηγήθηκε αναβολή στράτευσης.  
Ο Γεν. Γραμματέας έδειξε να είναι ενημερωμένος για τα περισσότερα από τα προβλήματά μας όμως λόγω της επικρατούσας δημοσιονομικής  κατάστασης επιφυλάχτηκε να μας δώσει υποσχέσεις για άμεσες λύσεις σε όλα τα ζητήματα που μας αφορούν.