Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

ΕΑΥ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ

 Το Δ.Σ της Ε.Α.Υ.Κυκλάδων,  με αφορμή την λήξη της θερινής τουριστικής περιόδου, θέλει να εκφράσει τις ευχαριστίες του προς όλο το αστυνομικό προσωπικό, που υπηρετεί στη Αστυνομική Διεύθυνση Κυκλάδων, καθώς και σε όσους συναδέλφους (μόνιμο αστυνομικό προσωπικό και δόκιμοι Αστ/κες) μας ενίσχυσαν για την άψογη εικόνα που επιδείξαμε στον τομέα της αστυνόμευσης και της ασφαλείας την τρέχουσα θερινή περίοδο.
Η περιοχή μας αποτελεί την βιτρίνα του διεθνούς τουρισμού της χώρας μας και πιστεύουμε ότι το αίσθημα ασφαλείας που κυριάρχησε συνέβαλε στην διατήρηση μιας καλής εικόνας.  Το προσωπικό είναι άξιο συγχαρητήριων για τις φιλότιμες προσπάθειες και θυσίες που έκανε, καθόλη τη διάρκεια της θερινής περιόδου και πολλές φορές πέραν του ωραρίου, επιδεικνύοντας ιδιαίτερο ζήλο και υψηλό επαγγελματισμό, χωρίς ακρότητες και υπερβολές, συμπεριφορά που είχε σαν αποτέλεσμα την αποτροπή έκνομων ενεργειών και δη της βαριάς εγκληματικότητας που εμφανιζόταν τα τελευταία χρόνια (ληστείες, ανθρωποκτονίες κ.α). Η μεθοδικότητα και η συνεργασία, συνέβαλαν στην εξιχνίαση κλοπών, στην σύλληψη εμπόρων ναρκωτικών και παράνομων αλλοδαπών, ενέργειες που ενίσχυσαν το αίσθημα ασφαλείας των πολιτών.
Φρονούμε πως εάν, στην προσπάθειά μας αυτή, είχαμε και αρωγό την Ηγεσία, με την πραγματική και ουσιαστική ενίσχυση των Υπηρεσιών μας  με ανθρώπινο δυναμικό, μέσω των μεταθέσεων ή των αποσπάσεων, που τόσες φορές έχουμε αιτηθεί εγγράφως, ενδεχόμενα τα αποτελέσματα να ήταν θεαματικότερα.
Συνάδελφοι ,παρόλα αυτά ,κατανοώντας πλήρως τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, με σημαντικότερο εξ αυτών, το οικονομικό, σας καλούμε να συνεχίσετε το έργο σας, με την ίδια αφοσίωση και επαγγελματισμό που μας διακατέχει ως κλάδο.
            Εμείς πράξαμε το εθνικό μας καθήκον, όπως ορίζει η συνείδηση μας αλλά και ο όρκος μας. Η πολιτεία ελπίζουμε να μην μας ξεχνάει….



ΓΙΑ   ΤΟ   Δ.Σ.
Ο

Ο
ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΕΦΑΛΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

    ΚΑΡΑΜΠΑΣ ΦΩΤΙΟΣ