Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

Αχαϊα: Τράκαραν με περιπολικό για να αποφύγουν τη σύλληψη - Σε εξέλιξη οι έρευνες για τους δράστες!

Αχαϊα: Τράκαραν με περιπολικό για να αποφύγουν τη σύλληψη - Σε εξέλιξη οι έρευνες για τους δράστες!Οι δράστες κατάφεραν να ξεφύγουν μέσα από τα χέρια των αστυνομικών - Πανικός σταΒραχνεϊκα...

Κινηματογραφική καταδίωξη με τρακάρισμα και αναζητήσεις σε χωράφια βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και λίγη ώρα στην ευρύτερη περιοχή των Βραχνείκων Πατρών προκειμένου να εντοπιστούν οι δράστες κλοπής αυτοκινήτου.


Σύμφωνα με πληροφορίες, νεαροί τσιγγάνοι εντοπίστηκαν από άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας να οδηγούν ένα κλεμμένο Ι.Χ. αυτοκίνητο στην περιοχή των Δρεσθενών. Άμεσα ξεκίνησε καταδίωξη, ενώ προς βοήθεια συνέτρεξαν άνδρες της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκλήματος, της Άμεσης Δράσης και της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Όταν οι Ρομά κατάλαβαν τι συμβαίνει άρχισαν να αναπτύσσουν ταχύτητα και σε κάποια στιγμή έπεσαν επάνω σε όχημα της ΕΛ.ΑΣ. προκαλώντας του σοβαρές ζημιές, ενώ ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κάποιος από τους επιβαίνοντες αστυνομικούς.

Τότε οι δράστες παράτησαν το αυτοκίνητο και διέφυγαν προς τα χωράφια στη γύρω περιοχή. Οι αναζητήσεις συνεχίζονται σε διάφορα σημεία των Βραχνείκων