Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

Η θέση των ΑΝ.ΕΛ. για την Ελληνική Αστυνομία

Παραθέτουμε και την θέση των ΑΝ.ΕΛ. για την Αστυνομία όπως αποτυπώθηκε στη συνάντηση με μέλη του προεδρείου της Π.Ο.ΑΣ.Υ. 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
20/01/2015
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΗΣ ΠΟΑΣΥ
  Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος συναντήθηκε με τα μέλη του προεδρείου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων.
  Ο Πάνος Καμμένος διατύπωσε την πάγια θέση των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ότι πρέπει να εκτελούνται άμεσα οι αποφάσεις των δικαστηρίων, όπως η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, για την επαναφορά των αποδοχών των στελεχών των Σωμάτων Ασφαλείας, των Ενόπλων Δυνάμεων, των δικαστικών.
  Συμφώνησαν ότι πρέπει να καταργηθεί το άρθρο 220 του νόμου 4281/14, να διερευνηθεί άμεσα η δημιουργία ταμείου Σωμάτων Ασφαλείας και να καλυφθούν οι απώλειες από το PSI που οδήγησαν σε αδιέξοδο τα ασφαλιστικά ταμεία.
  Επανέλαβαν τη θέση για την ανάγκη της άμεσης αναγνώρισης του επικίνδυνου της εργασίας των αξιωματικών και των υπαξιωματικών, ανδρών και γυναικών των Σωμάτων Ασφαλείας.
  Τα μέλη του προεδρείου της ΠΟΑΣΥ παρέδωσαν στον πρόεδρο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ το ψήφισμα του 24ου πανελλαδικού συνεδρίου τους, που αφορά σειρά θεσμικών, οικονομικών και ασφαλιστικών ζητημάτων.
πηγή:poasy.gr