Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Αστυνομικοί «παίζουν» σε παιδική χαρά του Λονδίνου εν ώρα υπηρεσίας

 

Αστυνομικοί «παίζουν» σε παιδική χαρά του Λονδίνου εν ώρα υπηρεσίας


-A+A
Σάλο έχει προκαλέσει η φωτογραφία που ανέβασε στο τουίτερ αστυνομικός του Λονδίνου, που απεικονίζει εκείνον και τους συναδέλφους του να παλιμπαιδίζουν πάνω σε αλογάκια παιδικής χαράς, εν ώρα υπηρεσίας.
Πολλοί δυσανασχέτησαν με τη φωτογραφία, αναγκάζοντάς τον, να ζητήσει συγγνώμη και να την κατεβάσει. Ένας συνάδερφός του, προσπαθώντας να δικαιολογήσει το περιστατικό, δήλωσε ότι αυτή η φωτογραφία είναι απόδειξη, πως οι αστυνομικοί έχουν κι εκείνοι ανθρώπινη πλευρά και μπορούν να προσφέρουν γέλιο.
Εκπρόσωπος της Σκότλαντ Γιάρντ, επικύρωσε πως οι αστυνομικοί της φωτογραφίας, όχι μόνο βρίσκονταν σε περιπολία στο Βόρειο Λονδίνο, αλλά παραμέλησαν και επείγουσα κλήση που προέκυψε την ώρα του παιχνιδιού. Κάτι τέτοιο φυσικά εκνεύρισε πολλούς χρήστες του τουίτερ, ενισχύοντας την εντύπωση, ότι η αστυνομία μάλλον δεν κάνει καλά τη δουλειά της.


Πηγή: Αστυνομικοί «παίζουν» σε παιδική χαρά του Λονδίνου εν ώρα υπηρεσίας | iefimerida.grhttp://www.iefimerida.gr/news/180773/astynomikoi-paizoyn-se-paidiki-hara-toy-londinoy-en-ora-ypiresias#ixzz3KfRCl0z7