Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΝ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΝΩΤΕΡΕΣ ,ΑΝΩΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, από κοινού με την Ένωση Αξιωματικών Θεσσαλίας, η βράβευση των επιτυχόντων παιδιών των μελών μας, που εισήχθησαν σε ΑΕΙ-ΤΕΙ, Στρατιωτικές και Αστυνομικές σχολές. Στην ίδια εκδήλωση βραβεύτηκαν και δύο συνάδελφοι μέλη μας, για πράξεις τους μέσα στο 2013 με τις οποίες διακρίθηκαν για την υψηλή συναδελφικότητα τους.                                             
   Συγκεκριμένα ο ένας εξ' αυτών για ουσιαστική συνδρομή του σε σύλληψη εμπόρου ναρκωτικών ευρισκόμενος εκτός υπηρεσίας σε καφετέρια με την οικογένεια του, ενώ ο άλλος γιατί ως μέλος της διμοιρίας στη Μεσοχώρα Τρικάλων αναλαμβάνοντας δυναμική πρωτοβουλία έσωσε από θάνατο τον ανθυπαστυνόμο της διμοιρίας του λόγω τσιμπήματος εντόμου.
   Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ως εκπρόσωπος της εκκλησίας μας ο Πανοσιολογιότατος κ.Βαρθολομαίος,ο βουλευτής κ. Κέλλας, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Αγοραστός, η αντιπεριφερειάρχης Λάρισας κ.Καραλαριώτου, ο περιφ.σύμβουλος κ.Καλομπάτσιος,
o ΓΑΔΠ Θεσσαλίας Υποστράτηγος κ. Χαλάτσης, ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ κ. Φωτόπουλος καθώς και πλήθος συναδέλφων και γονέων των τιμώμενων παιδιών.