Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Συνάντηση της ΕΑΥ Θεσ/κης με την Τοπική Οργάνωση των Ανεξάρτητων Ελλήνων

Θεσσαλονίκη, 24 Φεβρουαρίου 2014 

Συναντήθηκαν σήμερα, το Προεδρείο και μέλη του Δ.Σ. της Ένωσής μας με τους αντιπροσώπους της Τοπικής Οργάνωσης των Ανεξάρτητων Ελλήνων, κ. Θεόδωρο ΤΟΣΟΥΝΙΔΗ Εκπρόσωπο Τύπου της Τ.Ο. και κ. Σάββα ΤΣΙΜΑΧΙΔΗ μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του Κόμματος, για τα εκκρεμή ζητήματα που μας αφορούν.
Από μέρους μας, αναπτύχθηκαν διεξοδικά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι υπηρετούντες συνάδελφοι στην Γ.Α.Δ. Θεσσαλονίκης, η επικείμενη αναδιάρθρωση της ΕΛ.ΑΣ. και όλα όσα αυτή θα επιφέρει στην καθημερινότητά μας, η επερχόμενη δικαστική απόφαση του ΣτΕ, καθώς και η επί σειρά ετών φειδωλή ενίσχυση της Γ.Α.Δ.Θ. στις τακτικές και έκτακτες μεταθέσεις.
Οι εκπρόσωποι του Κόμματος θεώρησαν τα αιτήματά μας δίκαια και αυτονόητα, ενώ μας δήλωσαν ότι αντιλαμβανόμενοι της κρισιμότητας των ημερών που διάγει η Ελληνική Αστυνομία, θα μεταφέρουν τα προβλήματα μας τόσο σε κεντρικό επίπεδο του Κόμματος, όσο και στους τοπικούς παράγοντες.
Τέλος, από την Ένωσή μας επιδόθηκε το κάτωθι υπόμνημα με τα προβλήματα και τις θέσεις μας προς ενημέρωση όλων των βαθμίδων του Κόμματος.