Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Οδός τιμής και μνήμης του νεκρού αστυνομικού

Πραγματοποιήθηκε χθες η τελετή ονοματοδοσίας τμήματος οδού που διέρχεται μπροστά από το  μέγαρο της αστυνομικής διεύθυνσης Κιλκίς από Κων/ντίνου Παλαιολόγου σε οδό «Ανθυπαστυνόμου Γεωργίου Καμπούρογλου» πραγματοποιήθηκε. Η ονοματοδοσία της οδού έγινε μετά από πρόταση της Ένωσής μας, την οποία αποδέχτηκε ο Δήμος Κιλκίς και τελεσιδίκησε  APO την Επιτροπή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης του Νομού. - Στην εκδήλωση κλήθηκαν και
παρέστησαν ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αστυνομικών  Υπαλλήλων κ. Χρήστος ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ, ο Γενικός Αστυνομικός Δ/ντής  Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας κ. ΧΟΝΔΡΟΣ Βάϊος, ο Αστυνομικός  Διευθυντής του Νομού κ. ΛΙΑΠΠΗΣ Αντώνιος, ο Δήμαρχος Κιλκίς κ. Ευάγγελος ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ, Αξιωματικοί, Διοικητές Τμημάτων του Νομού, Εκπρόσωπος της 71ης Ταξιαρχίας Ν. Κιλκίς, εκπρόσωπος του πολιτικού κόμματος του ΣΥΡΙΖΑ  του Νομού Κιλκίς, οι Αντιδήμαρχοι και το Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς, οι  Περιφερειακοί Σύμβουλοί του Νομού, η Επιτροπή της Αποκεντρωμένης  Διοίκησης, το Προεδρείο και μέλη του Συνδέσμου Αποστράτων Ν. Κιλκίς, καθώς και συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι του Ανθυπαστυνόμου. 
Τελέσθηκε τρισάγιο στη μνήμη του Ανθυπαστυνόμου Γεωργίου Καμπούρογλου, οποίος σκοτώθηκε εν ώρα διατεταγμένης αστυνομικής υπηρεσίας την 10-05-1998 και κατόπιν ακολούθησαν ομιλίες της Προέδρου της Ένωσης  Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Κιλκίς κ. ΤΣΕΛΕΚΗ Γεωργίας, του Προέδρου της  Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων κ. Χρήστου ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ, του Γενικού Αστυν. Δ/ντή Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Υποστράτηγου κ. Βάϊου ΧΟΝΔΡΟΥ, και του Δημάρχου Κιλκίς κ. ΜΠΑΛΑΣΚΑ Ευάγγελου.
Εν  συνεχεία έγιναν τα αποκαλυπτήρια της οδού από την οικογένεια του και  ακολούθησε δεξίωση. - Η απόφαση συνιστά έκφραση αναγνώρισης συνολικά της προσφοράς του Έλληνα Αστυνομικού και ως τέτοια μας οπλίζει με  δύναμη για να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε με στόχο τη δικαίωση των  προσδοκιών της Ελληνικής κοινωνίας.
ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ BLOKO.GR