Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΑ ΓΙΑ ΔΕΘ



ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ 
ΜΕΛΩΝ της ΠΟΑΣΥ

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 
6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014 ΚΑΙ  ΩΡΑ 18.00

ΣΤΗΝ ΕΝΣΤΟΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Συναδέλφισσες,  Συνάδελφοι

Με τη μαζική μας συμμετοχή στην ένστολη συγκέντρωσης διαμαρτυρίας δηλώνουμε με τον πιο ηχηρό τρόπο την εναντίωση μας στις συνεχιζόμενες μνημονιακές πολιτικές και λογικές που μας έχουν εξαθλιώσει.
Τα επικοινωνιακά τεχνάσματα , η Κυβερνητική προπαγάνδα που επαναλαμβάνεται και σήμερα για βελτίωση δήθεν των αποδοχών μας δεν μπορεί και δεν πρέπει να
αποπροσανατολίσει κανέναν πλέον και δεν πρέπει να ανακόψει το τεράστιο κύμα αντίστασης.
Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε κυριολεκτικά με το φιλότιμο –δίνοντας από τις τάξεις μας δεκάδες νεκρούς και τραυματίες – προασπίζοντας νύκτα και μέρα το δικαίωμα της ασφάλειας του Πολίτη και της ειρηνικής Κοινωνικής συμβίωσης και δεν πρέπει πλέον να αποδεχόμαστε την ταπείνωση και την απαξίωση της Κυβέρνησης που συνεχίζει προκλητικά να μην εφαρμόζει την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για επαναφορά των μισθών μας αρνούμενη ταυτόχρονα πεισματικά το αυτονόητο της αναγνώρισης του επικίνδυνου της εργασίας μας.
Ασφαλιστικός και εργασιακός μεσαίωνας έρχεται να σαρώσει τα τελευταία υπολείμματα των εργασιακών μας σχέσεων (κώδικας μεταθέσεων) αλλά και των παροχών του ασφαλιστικού  συστήματος (μείωση συντάξεων).
Νέα ληστεία των αποθεματικών ενός καθόλα βιώσιμου επικουρικού ταμείου συντελείται με την ένταξη του στο ΕΤΕΑ που θα επιφέρει και μειώσεις στα μερίσματα , ενω η κατάργηση των κοινωνικών  πόρων θα επιφέρει  δραματικές μειώσεις στο εφάπαξ.
Συνεχίζεται η εκχώρηση νευραλγικής σημασίας τομέων του κοινωνικού κράτους (υγεία –παιδεία) στο ιδιωτικό τομέα με την κατάργηση των δομών και των υπηρεσιών του παράλληλα και με την συρρίκνωση των παρεχόμενων αγαθών.

Συναδέλφισσες Συνάδελφοι

Σε μια περίοδο που Κυβέρνηση και Τρόικα εντείνει τις επιθέσεις εναντίον των εργαζομένων η απάντηση που θα λάβει θα πρέπει να είναι καθολική.
Κανείς δεν πρέπει να λείπει από τον αγώνα.
Εξάλλου χαμένος αγώνας είναι αυτός που δεν δόθηκε ακόμα!!!!!  

Αθήνα 4 Σεπτεμβρίου 2014

Τα μέλη της Α. Σ. Κ. Α. στο ΔΣ της Π.Ο.ΑΣ.Υ.