Κυριακή, 21 Σεπτεμβρίου 2014

Σεμινάρια γνώσης και ουσίας από την ένωση Ροδόπης

Σεμινάρια τεχνολογικής κατεύθυνσης αλλά κι εκμάθησης της βουλγαρικής γλώσσας διοργάνωσε η ένωση Ροδόπης, σε μια από τις πολλές αξιοπρόσεκτες πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει για το προσωπικό του νομού. Ειδικά σε ότι αφορά στο δεύτερο σκέλος της εκπαιδευτικής κατάρτισης των αστυνομικών, υπάρχει συνδυασμός του τερπνού μετά του ωφελίμου, καθώς σε λίγο καιρό αναμένεται ν' ανανεωθεί με τη Βουλγαρία το σύμφωνο συνεργασίας για κοινές περιπολίες στα χειμερινά θέρετρα της γειτονικής χώρας που
κατακλύζονται από σημαντικό αριθμό Ελλήνων τουριστών.   
"Την Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 19:00΄ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Αστυνομικού Μεγάρου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης , το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης, μετά και την ολοκλήρωση των σεμιναρίων « Χρήσης  Ηλεκτρονικών  Υπολογιστών» και « Εκμάθησης Βουλγαρικής Γλώσσας» που υλοποιήθηκαν στο πλαίσιο του προγράμματος Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας Ελλάδα –Βουλγαρία 2007-2013 «EFFECTIVE POLICE» πραγματοποίησε εκδήλωση απονομής των βεβαιώσεων συμμετοχής στα εξήντα (60) εκπαιδευθέντα μέλη της Ε.Α.Υ. Ροδόπης.

-   Από τους εκπαιδευθέντες συναδέλφους εκφράστηκε  η ικανοποίησή τους τόσο για την καινοτόμα αυτή δράση του Διοικητικού Συμβουλίου, όσο και για την ποιότητα της εκπαίδευσης.
          - Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Υποδιευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ. ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ Κωνσταντίνος, ο οποίος εξέφρασε τα συγχαρητήριά του στο Δ.Σ. της  Ε.Α.Υ. Ροδόπης για την δράση του και αναφέρθηκε στην ουσιαστική συμβολή των πραγματοποιηθέντων σεμιναρίων, ειδικά αυτού της εκμάθησης Βουλγαρικής γλώσσας, στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας στους πολίτες, αλλά και στην διευκόλυνση του έργου των αστυνομικών δεδομένου της αθρόας προσέλευσης πολιτών της Βουλγαρίας στην περιοχή μας, μετά και την λειτουργία του σημείου εισόδου κάθετου άξονα Ελλάδας –Βουλγαρίας, στη Νυμφαία Ροδόπης.
          - Το Δ.Σ. της Ε.Α.Υ. Ροδόπης συνεχίζει τον αγώνα του για την καλυτέρευση των εργασιακών συνθηκών των μελών της Ένωσής μας , αλλά και την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας προς τους πολίτες που υπηρετούμε."