Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

« ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕΤΑΝΙΩΝΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ».

Δ  Ι  Α  Μ  Α  Ρ  Τ  Υ  Ρ  Ι  Α
                                                                ΠΡΟΣ
ΑΣΤΥΝ. Δ/ΝΤΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ  ΤΑΞΙΑΡΧΟ   κ. ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ:
α) ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝ. Δ/ΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ
β)  ΠΟΑΣΥ
γ) ΜΕΛΗ ΜΑΣ
Για μία ακόμη φορά με αφορμή το Παγκρήτιο Συλλαλητήριο διαμαρτυρίας των αγροτών της Κρήτης στην Πόλη του Ηρακλείου αποδείχθηκε η ετοιμότητα στην « ΑΝΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ » της Α.Δ. Ηρακλείου.
Ερωτάται η Α.Δ. Ηρακλείου;
1. Ήταν προγραμματισμένη και γνωστή η χθεσινή εκδήλωση των αγροτών εδώ και ημέρες ΝΑΙ ή ΟΧΙ ; διότι εάν ήταν που κολλάει το « ΕΚΤΑΚΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ » που επικαλείσθε για να δικαιολογήσετε λάθη και παραλείψεις σας. Εάν δεν ήταν γνωστό τότε πρόκειται για έκτακτο γεγονός μόνο για εσάς.
2.  Τι μέτρα λάβατε για την έγκαιρη αντικατάσταση του προσωπικού που διατέθηκε στα μέτρα ώστε να μην αναγκασθεί να εργασθούν πέραν του 10ωρου.
Ποια ήταν από μέρους της Α.Δ. Ηρακλείου η ληφθείσα διοικητή μέριμνα για προσωπικό;


3.  Για ποιο λόγο διατάχθηκε επιφυλακή και μάλιστα με προφορική εντολή μόνο για το προσωπικό του Επιτελείου της Α.Δ. Ηρακλείου και ήταν αλήθεια τόσο έκτακτες οι ανάγκες ώστε να τεθεί σε επιφυλακή και το Πολιτικό Προσωπικό.
Γνωρίζετε ότι το Πολιτικό Προσωπικό για την υπερεργασία του  πρέπει να αποζημιωθεί. Άραγε από πού και ποιος θα τους αποζημιώσει; 
4.  Ποιο το ενδιαφέρον της ηγεσίας της Α.Δ. Ηρακλείου για τους τραυματισθέντες στο δικαστικό μέγαρο αστυνομικούς; (παντελώς απούσα)
5.  Η  Γ.Α.Δ.Π. Κρήτης ερωτάται τι προτίθεται να κάνει για τα ανωτέρω  ώστε  επιτέλους να μην επαναληφθούν παρόμοια γεγονότα και κάποιοι επιτέλους να  αντιληφθούν ότι πρέπει να λειτουργούν και να τηρούν τους νόμους και τους κανονισμούς. Εκτός εάν οι κατά καιρούς εκδιδόμενες διαταγές εκ μέρους της είναι μόνο για  « τα μάτια του κόσμου ».  

« ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕΤΑΝΙΩΝΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ».