Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Κατατακτήριες εξετάσεις αποφοίτων Σχολής Αστυφυλάκων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Σε συνέχεια της υπ' αριθ. 605/9/81 από 08-11-2013 ανακοίνωσής μας για τη συνάντηση που είχαμε με τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νικόλαο ΔΕΝΔΙΑ, σας ενημερώνουμε ότι ακολούθησε νέα επικοινωνία μας για το αίτημα που είχαμε υποβάλλει σε αυτόν όσο και στον Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων
κ. Κωνσταντίνο ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΟ, αναφορικά με τον αποκλεισμό του αστυνομικού προσωπικού από τις κατατακτήριες εξετάσεις για τις Σχολές Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Σύμφωνα με τις διαβεβαιώσεις που λάβαμε από το Γραφείο του κ. Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, τις αμέσως επόμενες ημέρες θα προωθηθεί ρύθμιση, προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα σε όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν κανονικά στις κατατακτήριες εξετάσεις για τα ΑΕΙ-ΤΕΙ της χώρας.
  Επίσης, σας ενημερώνουμε ότι καταβάλλονται προσπάθειες για να τύχει θετικής έκβασης το αίτημα που υποβλήθηκε πρόσφατα από κοινού και από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης και την Ένωση Αξιωματικών Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης για την άμεση έναρξη της εκπαίδευσης των 580 επιτυχόντων στις Αστυνομικές Σχολές, κατά τις Πανελλήνιες εξετάσεις ακαδημαϊκού έτους 2012-2013.