Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

Παγκόσμια πρωτοτυπία η κατά το ήμισυ εκτέλεση δικαστικής απόφασης!!!

Δυστυχώς για ακόμη μια φορά φανήκαμε κατώτεροι των περιστάσεων. Μπήκαμε στη συνδιαλλαγή μίας τελεσίδικης δικαστικής απόφασης του ανώτατου δικαστικού οργάνου του κράτους που μας δικαιώνει, με τους αντίδικους μας που παρανομούν με το πρόσχημα υπέρβασης του προϋπολογισμού και εκτροχιασμού του ελλείμματος, και στο τέλος αποδεχθήκαμε κατά το ήμισυ την εφαρμογή της απόφασης και είπαμε και ευχαριστώ.

Που και πότε ξανακούστηκε κατά το ήμισυ εφαρμογή δικαστικής απόφασης;! Και να την αποδεχθούμε αναντίρρητα ειδικά εμείς που είμαστε αυτοί οι οποίοι επιβάλλουν και τηρούν τον νόμο και την τάξη.
Αλήθεια, εμείς οι Έλληνες πολίτες έχουμε την δυνατότητα να πληρώσουμε κατά το ήμισυ την ΔΕΗ, την Εφορία, το νερό και ό,τι άλλο, επειδή βγαίνουμε εκτός οικογενειακού προϋπολογισμού;
Και για να μην πει κάποιος ότι ασκώ κακοπροαίρετη κριτική, η πρόταση μου είναι η εξής: Εφόσον διατυμπανίζαμε παντού και πάντα ότι αποκλειστικός σκοπός μας είναι η πλήρης συμμόρφωση του κράτους με την δικαστική απόφαση, την ώρα λοιπόν που ακούγονταν από τα χείλη του Υπουργού η κατά το ήμισυ εφαρμογή της απόφασης θα έπρεπε πολύ ευγενικά να τον ευχαριστούσαμε για την συνάντηση και να αποχωρούσαμε.
Εφόσον το υπόλοιπο ήμισυ θα το διεκδικήσουμε αποκλειστικά και μόνο με ατομικές αγωγές κατά του δημοσίου, ποιος ο λόγος να μην πηγαίναμε σε αγωγές για το συνολικό ποσό με το κεφάλι ψηλά; Γιατί πρέπει για ακόμη μία φορά να γίνουμε υποτακτικοί και ζητιάνοι των δικών μας χρημάτων;

ΤΣΑΪΡΙΔΗΣ Θεόδωρος 

Οργανωτικός Γραμματέας Ε.Α.Υ.Θ.

Αντιπρόσωπος Π.Ο.ΑΣ.Υ. 


Μέλος Α.Σ.Π.Α.