Τρίτη, 4 Νοεμβρίου 2014

ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΤΙΣ 19 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014 ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΜΕΛΕΤΩΝ ΥΓΙΕΙΝΗΣ

H Επιτροπή Επιμόρφωσης Μελετών Υγιεινής και Ασφάλειας της Π.Ο.ΑΣ.Υ. διοργανώνει στις 19/11/2014 και ώρα 11.00 στο αμφιθέατρο του Αστυνομικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης επιστημονική ημερίδα με Θέμα ''Ενημέρωση Αστυνομικού Προσωπικού για μεταδοτικές ασθένειες''.


Η Επιτροπή Επιμόρφωσης Μελετών Υγιεινής και Ασφάλεια της Π.Ο.ΑΣ.Υ., στη συνεδρίαση που πραγματοποίησε στις 22 Οκτωβρίου 2014 στα γραφεία της Ομοσπονδίας, σε πλήρη απαρτία, αποφάσισε την πραγματοποίηση επιστημονικής ημερίδας με Θέμα ''Ενημέρωση Αστυνομικού Προσωπικού για μεταδοτικές ασθένειες'' στις 19/11/2014 και ώρα 11.00 στο αμφιθέατρο του Αστυνομικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης.
Σκοπός της ημερίδας είναι η σωστή και ουσιαστική ενημέρωση των συναδέλφων για τις ιογενείς νόσους με έμφαση στη Φυματίωση και στον ιό Ebola και τα μέτρα προφύλαξης.
Η Υγιεινή και η ασφάλεια των συναδέλφων αποτελούν πρώτιστο μέλημα για την Π.Ο.ΑΣ.Υ. και για αυτό η Ομοσπονδία και τα μέλη της Επιτροπής παρίστανται όπου κριθεί αναγκαίο, προκειμένου δια ζώσης, να συνεκτιμήσουν από κοινού με τις Πρωτοβάθμιες Ενώσεις τα υπάρχοντα προβλήματα και να τα ιεραρχήσουν με στόχο την κατά προτεραιότητα επίλυσή τους.
Πρόσφατα εξάλλου τα μέλη της Επιτροπής Καλευράς Αλέξανδρος και Δαγκλής Δημήτριος είχαν συνάντηση με τον Υπουργό Δικαιοσύνης Θεσμών και Διαφάνειας κ. Αθανασίου Χαράλαμπο στην Θεσσαλονίκη (16/10/2014) και στον οποίο αναπτύχθηκε η θεματολογία μας που εμπίπτει στην αρμοδιότητα του Υπουργείου του, κυρίως δε για την μακρά κράτηση των ποινικών κρατουμένων στις αστυνομικές υπηρεσίες, λόγω άρνησης της παραλαβής τους από τα Σωφρονιστικά Καταστήματα.
Η Επιτροπή δημόσια ευχαριστεί όλες τις Πρωτοβάθμιες Ενώσεις για την αγαστή συνεργασία που υπάρχει και δεσμεύεται για τις συνεχείς παρεμβάσεις της, με σκοπό την επίλυση των σημαντικότερων προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε στα θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας και τα οποία κατατάσσουμε ως κορυφαία.
Για την Επιτροπή:
Ο Πρόεδρος Φεστερίδης Γεώργιος