Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

Χρήστος Τριγώνης

Με την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Γρεβενών ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μια πανέμορφη προσωπική διαδρομή στα μονοπάτια του πρωτοβάθμιου συνδικαλιστικού αγώνα, μια αξέχαστη εμπειρία προσφοράς για τον συνάδελφο και τον συνάνθρωπο.

Στα έξι χρόνια που πέρασαν, μαζί με τον Γιάννη Ψευτογκά, τον Κώστα Λάχανο, τον Νίκο Γαβρίδη, τον Νίκο Τσιόγκα και τους Γρηγόρη Ευαγγέλου και Ηλία Γράβαλο που δημοκρατικά επιλέχθηκαν να συνεχίσουν αντίστοιχα ως Πρόεδρος και Γενικός Γραμματέας της νέας διοίκησης του Σωματείου μας, δώσαμε όλοι ως μέλη του Προεδρείου τον αγώνα μας για τη διασφάλιση των δικαιωμάτων και την αντιμετώπιση των προβλημάτων των αστυνομικών των Γρεβενών.

Έναν αγώνα δύσκολο, πολλές φορές άνισο και επίπονο, σε μια εποχή που όλα γύρω μας άλλαζαν αστραπιαία, διαμορφούμενα κυρίως εις βάρος των εργαζομένων από τις επιταγές της δημοσιονομικής, πολιτικής, θεσμικής αλλά και αξιακής κρίσης που ζει η Χώρα μας.

Έναν «ωραίο» αγώνα, όπως πολύ εύστοχα τον αποκαλεί ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας μας Χρήστος Φωτόπουλος, ο οποίος όμως δεν θα είχε καμία τύχη, δεν θα είχε καν ξεκινήσει, αν δεν υπήρχε από την πρώτη στιγμή η μεγάλη και αδιάκοπη συμμετοχή των απλών μελών της Ένωσης μας, στις γενικές συνελεύσεις, στις πορείες διαμαρτυρίας, στις γιορτές για τα παιδιά μας, στις χοροεσπερίδες με τους συμπολίτες μας, στους φιλανθρωπικούς αθλητικούς αγώνες και σε κάθε άλλο κάλεσμα του συνδικάτου.

Σε όλους τους παραπάνω και ιδίως σε όλα τα απλά μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Γρεβενών, στους αφανείς αυτούς συνοδοιπόρους, χρωστώ από καρδιάς ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ για αυτά που απλόχερα μου χάρισαν.

Κλείνοντας, εύχομαι ειλικρινά σε όλο το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που του ανατέθηκε, δημιουργική θητεία, δύναμη, ομόνοια και ομοψυχία, για να λύσει ότι δεν λύθηκε και να αντιμετωπίσει όπως πρέπει κάθε νέα πρόκληση.

Γρεβενά 12 Νοέμβρη 2014
Χρήστος Τριγώνης
Απλό Μέλος Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Γρεβενών