Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΜΕΛΩΝ της ΠΟΑΣΥ
Αθήνα 7 Νοεμβρίου 2014
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
Πέντε μήνες μετά την με αριθ. 2195/2014 απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας και αφού προηγήθηκε η προσπάθεια των Κυβερνώντων να κερδίσουν τον αναγκαίο ψυχολογικό και κοινωνικό χρόνο , επιβεβαιώθηκε περίτρανα μετά  και την χθεσινή συνάντηση των ομοσπονδιών, με τον αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών κ. ΣΤΑΙΚΟΥΡΑ, ότι η περίφημη αποκατάσταση των μισθών μας, όπως είχε εξαγγείλει και ο κ. Πρωθυπουργός, αποτελεί ουσιαστικά μια μικρή «διόρθωση» της οικονομικής μας συρρίκνωσης και μια εναλλακτική παρουσίαση της πραγματικότητας.

Είναι πρόδηλο και πασιφανές ότι η Κυβέρνηση συνεχίζει να αρνείται, να  συμμορφωθεί πλήρως με το διατακτικό της απόφασης του Ανώτατου Δικαστηρίου της Χώρας μας, αναπροσαρμόζοντας τους μισθούς μας και καταβάλλοντας το σύνολο των οφειλομένων αναδρομικών.
Είναι αναγκαίο πλέον, ότι πρέπει, με πρωτοβουλία των ομοσπονδιών να προχωρήσουμε σε κάθε απαραίτητη νομική ενέργεια στην κατεύθυνση της πλήρους και ορθής εφαρμογής της απόφασης του Σ.Τ.Ε.
Τα συνδικάτα, απορρίπτοντας «την συστημική υπευθυνότητα», οφείλουν να αντιταχθούν στην ρύθμιση της Κυβέρνησης και να συνεχίσουν τον αγώνα μας.


Τα εκλεγμένα μέλη στο ΔΣ της ΠΟΑΣΥ