Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Α.Σ.Π.Α. Θεσσαλονίκης: Λίθινη εποχή στην ΕΛ.ΑΣ. εν έτη 2015!

Σήμερα,17 Φεβρουαρίου και ενώ η θερμοκρασία σε πολλές περιοχές της πόλης  μας βρίσκονταν υπό του μηδενός , κάποιοι συνάδελφοι μας ενημέρωσαν και μας εξέφρασαν τα έντονα παράπονα τους ,  ότι εδώ και κάποιες μέρες είναι αναγκασμένοι να εκτελούν υπηρεσία σε πολικές συνθήκες.

Συγκεκριμένα στο εν λόγω  Α.Τ. εδώ και αρκετό καιρό έχει τελειώσει και το τελευταίο απόθεμα πετρελαίου θέρμανσης  που τους είχε χορηγηθεί και οι συνάδελφοι χρησιμοποιούσαν μία ξυλόσομπα για την θέρμανση του κτιρίου και προμηθευτές των καυσόξυλων ήταν το δασαρχείο καθώς και πολίτες της τοπικής κοινωνίας.Δυστυχώς, τις τελευταίες όμως μέρες , τελείωσαν και τα καυσόξυλα με αποτέλεσμα οι συνάδελφοι να βρίσκονται σε αδιέξοδο και να εκτελούν υπηρεσία θέτοντας σε κίνδυνο ακόμη και την ίδια τους την υγεία λόγω των θερμοκρασιών που επικρατούν.
Να σημειώσουμε ότι εδώ και καιρό έχει ενημερωθεί η Διεύθυνση Αστυνομίας από το εν λόγω Α.Τ. , η οποία δυστυχώς περιορίστηκε απλά σε μία γενική διαταγή προς όλες τις υπηρεσίες της πόλης περί φειδωλής χρήσης του πετρελαίου θέρμανσης που τους έχει χορηγηθεί.
Καλούμε όλους τους αρμοδίους , να δώσουν άμεσα λύση στο θέμα.Δεν είναι δυνατόν εν έτη 2015 αστυνομικές υπηρεσίες να μην έχουν ούτε την στοιχειώδη θέρμανση.