Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Έκτακτη σύσκεψη της Π.Ο.ΑΣ.Υ. με Πρωτοβάθμιες Ενώσεις για τις συνεχιζόμενες αποσπάσεις στον Έβρο

poasyΑθήνα, 26 Μαρτίου 2013
Αρ. Πρωτ.: 301/5/45α
Προς: Ε.Α.Υ. Αλεξανδρούπολης, Άρτας, Γρεβενών, Δράμας, Ημαθίας, Θεσπρωτίας, Θεσσαλονίκης, Ιωαννίνων, Καβάλας, Καρδίτσας, Καστοριάς, Κέρκυρας, Κιλκίς, Κοζάνης, Κορίνθου, Λάρισας, Ξάνθης, Ορεστιάδας, Πέλλας, Πιερίας, Πρέβεζας, Ροδόπης, Σερρών, Τρικάλων, Φλώρινας.
  
Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,
  Οι συχνές μετακινήσεις και τα προβλήματα που δημιουργούνται από αυτές για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της λαθρομετανάστευσης, τόσο στον Έβρο όσο και στα Κέντρα Φύλαξης Μεταναστών, απασχόλησε και συνεχίζει να απασχολεί έντονα την Ομοσπονδία.
  Σχετικές προς τούτο είναι και οι τελευταίες αποφάσεις (09-03-2013) του Δ.Σ. που σας γνωστοποιήθηκαν καθώς και οι μέχρι σήμερα παρεμβάσεις της Ομοσπονδίας. Παρά ταύτα το Α.Ε.Α. με την υπ' αριθ. 6001/7/3/5509-νε΄ από 23-03-2013 διαταγή του όχι μόνο δεν ανταποκρίθηκε για τη δρομολόγηση λύσεων αντιμετώπισης των παρουσιαζόμενων προβλημάτων, αλλά με την ακολουθούμενη τακτική του συνεχίζει τη διόγκωση και διαιώνιση αυτών.
  Ύστερα από την παραπάνω μη θετική εξέλιξη και προς ενίσχυση των ενεργειών και των παρεμβάσεων της Ομοσπονδίας για την αντιμετώπιση των σχετικών προβλημάτων, σας καλούμε διά του Προέδρου ή του Γραμματέα σας να προσέλθετε στα Γραφεία της Ομοσπονδίας, αύριο 27-03-2013 και ώρα 13.00.
ypografes-poasy