Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Σημαντική ενίσχυση για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ηρακλείου

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Δημοτικής Ενότητας Ν. Αλικαρνασσού του Δήμου Ηρακλείου Κρήτης ενίσχυσαν σήμερα 17.4.2014 για μια ακόμα  φορά εν όψει και των εορτών του Πάσχα, το προσωπικό της Διμοιρίας Υποστήριξης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου Κρήτης , προσφέροντας ποσότητες τροφίμων που μαζεύτηκαν απο τους ίδιους τους Συναδέλφους μας. 

Ο αρμόδιος Πρόεδρος της  Δημοτικής Ενότητας της Ν Αλικαρνασσού του Δήμου Ηρακλείου και Συνάδελφος κ. Παναγιώτης ΜΟΥΡΤΖΑΚΗΣ ευχαρίστησε για την ανιδιοτελή προσφορά τους ,επισημαίνοντας ότι "από την πρώτη στιγμή ο θεσμός του Δημοτικού «Κοινωνικού Παντοπωλείου» βρήκε τους Αστυνομικούς  συμπαραστάτες και αρωγούς".  

Ο  Αντιπρόεδρος Οικονομικών της ΠΟΑΣΥ κ. Αντώνης ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗΣ που συνόδευε το προσωπικό της Διμοιρίας Υποστήριξης,  επεσήμανε " οτι στην δύσκολη εποχή που διανύουμε εαν ενώσουμε όλοι τις δυνάμεις μας μπορούμε να βοηθήσουμε τον συνάνθρωπο μας που βρίσκεται σε οικονομική δυσχέρεια και αντιμετωπίζει προβλήματα επιβίωσης. Οι αστυνομικοί στέκονται αλληλεγγύοι  κοντά σε εκείνους, που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη αλλά με σεβασμό»".  
askapoasy