Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Πως βλέπουν οι αστυνομικοί τα μέτρα και τη ... γιορτή του ποδοσφαίρου

Διαβάσαμε το αρχικό και τα σχόλια που ακολούθησαν στη σελίδα που διατηρεί η ΣΚΑΥ στο facebook "Συνάδελφοι" και σκεφτήκαμε να σας "μεταγγίσουμε" τον όλο προβληματισμό για δύο λόγους. Ο πρώτος, ως καταπίστευμα για να δούμε τί ακριβώς θα πράξει η ηγεσία σε επίπεδο διοικητικής μέριμνας και δεύτερο γι αυτό καθαυτό τον προβληματισμό, γύρω από τα μέτρα και τη ... γιορτή του ποδοσφαίρου.  
- PERASTIKA MAS. . ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΚΥΡΙΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΥΡΙΟ ΟΙ 6 ΔΙΜΟΙΡΙΕς ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗς ΚΑΙ 4 ΑΘΗΝΩΝ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 28 ΩΡΩΝ. .ΕΛΠΙΖΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ ΟΧΙ ΟΠΩς ΤΟ 2010 ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΝΕΡΟ ΜΑς ΕΦΕΡΑΝ. . ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΚΕΩΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΜΕ. .ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΠΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΒΡΑΔΥ 21.00 ΜΕΤΡΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΩΡΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΑΔΕΙΑΣΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ. .ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ. .ΑΝ ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 20 ΩΡΕς ΥΠΗΡΕΣΙΑς ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΛΕς ΚΑΙ ΜΟΛΙς ΠΙΑΣΑΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ. .ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗς ΚΑΙ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΚΕΡΑΥΝΩΣΕΙ ΤΟΥς ΙΘΥΝΟΝΤΕς ΝΟΥ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΩ ΣΧΕΔΙΟΥ. .ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΣΑΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΛΙΚΟς ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΤΕΤΡΙΜΕΝΑ. . ΑΝΑΜΕΝΩ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ .. ΤΟ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΟ ΟΜΩς ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΑς.. Ο ΟΔΗΓΟς ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΚΥΡΙΟΙ?. .ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΠΟΙΟς ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΥΘΥΝΗ?. .ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΟΥς ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥς. .ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΥΣΤΥΧΩς ..

- Εφόσον το γνωρίζετε από σήμερα κύριε συνάδελφε και υπάρχουν εκλεγμένοι εκπρόσωποι-αντιπρόσωποι της τοπικής Ένωσης αλλά και της ΠΟΑΣΥ στην συγκεκριμένη υπηρεσία που αναφέρετε, ας συνεννοηθούν όλοι μαζί και ας πράξουν τα δέοντα. Όλοι μας έχουμε υποχρέωση όχι μόνο για τις πράξεις μας, αλλά και για τις παραλείψεις μας.

- απο τη τιγμη που για εναν ποδοσφαιρικο αγωνα, εχουμε προετοιμασια λες και μπαινουμε σε εμπολεμη ζωνη, ειμαστε αξιοι της μοιρας μας.. και οι ομαδες και τα υπουργεια και η ηγεσια και οι οπαδοι και ολοι.. καλα κουραγια στους συναδελφους, τιποτα αλλο

- καλό κουράγιο ,υπομονή και πολύ προσοχή !

- ΛΙΓΟ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΔΕΝ ΕΒΛΑΨΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑ ΟΛΟΥΣ
bloko.gr