Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΙΣ ΕΝΣΤΟΛΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ!!!!!!!!

Στο στόχαστρο του Δένδια τα συνδικαλιστικά δικαιώματα και ελευθερίες των ενστόλων



Ανοικτή επιστολή Αξιωματικών-Αστυνομικών-Ειδικών Φρουρών
Αφού πρώτα <<μαζί τα φάγαμε>> και πληρώνουμε τώρα το λογαριασμό <<σχεδόν όλοι μαζί>> όπως <<οφείλουμε>>, ήρθε και η ώρα <<της προσαρμογής στα νέα ήθη και έθιμα>>.


   Απαγορεύεται πλέον και με τη βούλα του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους που στηρίζεται στα Ν.Δ. 794/71 και 53/1974 της <<εθνοσωτήριου Κυβερνήσεως>>, η συμμετοχή μας με στολή σε εκδηλώσεις και πορείες, για την προβολή των επαγγελματικών μας διεκδικήσεων, δεδομένου ότι δεν είμαστε σε διατεταγμένη Υπηρεσία. Βέβαια η συμμετοχή μας με στολή σε γάμους, βαπτίσεις, δεξιώσεις, γεύματα, εσπερίδες, θεατρικές παραστάσεις, επιτρέπεται κανονικά.

   Βέβαια δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι, για το καλό μας φυσικά, αλλάζουν και τον συνδικαλιστικό νόμο επαναφέροντας το μανδύα του ενιαίου ψηφοδελτίου, ώστε να μας προστατεύσουν από διάφορες ομάδες ακραίων απόψεων για να μην εκτεθούμε στην κοινωνία.

   Τι να κάνει και ο καημένος ο Υπουργός μας. Οφείλει να εφαρμόσει την Γνωμάτευση που προκλήθηκε από έγγραφο της Υπηρεσιακής μας Ηγεσίας, γι’ αυτό το μείζον θέμα που απασχολούσε όχι μόνο εμάς αλλά και ολόκληρη την κοινωνία και ήταν επιτακτική η ανάγκη να δοθεί λύση. Του απομένει μόνο η άσκηση του πειθαρχικού ελέγχου.

   Όλα τα άλλα προβλήματά μας θα λυθούν σύντομα και με <<ταχείς>> διαδικασίες. Λίγο υπομονή να έχουμε. Γι’ αυτό και δεν χρειάζονται πορείες και συγκεντρώσεις. Κάντε λίγο υπομονή ρε παιδιά. Μην χαλάτε το προφίλ και τον <<καθημερινό αγώνα του>>. Καλά το πάνε τα συνδικάτα μας…….
 
Πηγή:www.enstoloi.gr