Σάββατο 20 Απριλίου 2013

Η ΠΟΑΣΥ τιμά τη μάνα του αστυνομικού ...

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/602112_505051269559317_1323491201_n.jpg


Το επόμενο Σάβατο σε ημερίδα της ΠΟΑΣΥ στη Βέροια με θέμα η οικογένεια του αστυνομικού σε συνθήκες κρίσης, η Ομοσπονδία θα αποδωσει φόρο  τιμής στην κ. Λιάνα Τσολερίδου.
Η κ. Τσολερίδου, μητέρα ενός 22χρονου αστυνομικο, στις 6 Φεβρουαρίου προκάλεσε αίσθηση όταν βρισκόμενη έξω από τα δικαστήρια της Κοζάνης, εν αναμονή των τεσσάρων συλληφθέντων του Βελβεντού, σήκωσε πλακάτ στο οποίο
Η ΠΟΑΣΥ τιμά τη μάνα του αστυνομικού ...
έγραφε «Και οι αστυνομικοί έχουν μάνες».

Η 45χρονη στάθηκε αμίλητη με το πλακάτ ανάμεσα στις διμοιρίες των ΜΑΤ και στους αλληλέγγυους των τεσσάρων συλληφθέντων για τη ληστεία στο Βελβεντό, ακόμα και όταν οι δεύτεροι άρχισαν να εξαπολύουν ύβρεις. Αργότερα ο επικεφαλής των αστυνομικών δυνάμεων την απομάκρυνε προκειμένου να μην υπάρξει μεγαλύτερη ένταση.

Όπως δήλωσε αργότερα μπροστά από τις κάμερες, δεν ήθελε ούτε να διαμαρτυρηθεί, ούτε να πάρει θέση στην υπόθεση της ληστείας. «Ο γιος μου είναι 22 ετών αστυνομικός. Ήθελα να δείξω ότι και εμείς είμαστε μάνες, τίποτε άλλο».

Η κ. Τσολερίδου είναι πολύτεκνη μητέρα τεσσάρων παιδιών και οδηγός στο επάγγελμα.

Ο σύζυγός της είναι αγρότης και η ίδια μεταφέρει με φορτηγό εδώ και δέκα χρόνια για λογαριασμό της ΔΕΗ, τέφρα στα παλιά ορυχεία.

Ο 22χρονος είναι ο μεγαλύτερος από τα παιδιά της ο οποίος υπηρετεί σε αστυνομικό τμήμα της Αθήνας.
Δείτε τα βίντεο στο www.bloko.gr