Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

Επέστρεψε στη ζωή


Επέστρεψε στη ζωή ο 32χρονος Αστυνομικός που πριν από 1,5 μήνα είχε τραυματιστεί βαρύτατα στο κεφάλι από τα σκάγια του κυνηγετικού όπλου ενός 50χρονου κατά τη διάρκεια αιματηρού περιστατικού στις Βρύσσες Αποκορώνου. Ο 32χρονος Αστυνομικός Γιώργος Κομματάς, o οποίος από τις 23 Μαρτίου νοσηλεύονταν στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου των Χανίων, Σήμερα παίρνει
εξιτήριο και πλέον επιστρέφει απολύτως υγιής στους δικούς του ανθρώπους, που από την ημέρα του τραγικού περιστατικού είχαν κυριολεκτικά αφήσει τη ζωή του ανθρώπου τους στα χέρια του διευθυντή της Νευροχειρουργικής κλινική Γιώργου Αρχοντάκη του προσωπικού της ΜΕΘ, της κλινικής, και φυσικά στου Θεού.Μιλώντας στο zarpanews.gr για την βοήθεια τόσο του κ. Αρχοντάκη, όσο φυσικά και του υπόλοιπου προσωπικού του νοσοκομείου, ο 32χρονος Αστυνομικός είπε: «Ο κ. Αρχοντάκης μου στάθηκε πάρα πολύ. Ήταν το καλύτερο που θα μπορούσε να μου συμβεί, όπως και όλο το υπόλοιπο προσωπικό, γιατροί και νοσηλευτές.»Την ευγνωμοσύνη της στον διευθυντή της Νευροχειρουργικής κλινικής κ.  Αρχοντάκη, στο κ. Μαραθιανό, αλλά και σε όλο το προσωπικό για το πόσο στάθηκαν στην περιπέτεια του παιδιού της εξέφρασε και η μητέρα του Γιώργου, κα Χρυσούλα Κομματά.Από την πλευρά του ο κ. Αρχοντάκης είπε στο zarpanews.gr πως «ο Γιώργος βγαίνει σήμερα από το νοσοκομείο και είμαστε όλοι χαρούμενοι που ξεπέρασε μια βαριά κάκωση ευτυχώς χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Όλη η κλινική βοήθησε τον Γιώργο και αυτή τη στιγμή είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που σώθηκε ένα νέο παιδί.»

Υπενθυμίζουμε ότι ο δράστης έχει προφυλακιστεί και κατηγορείται για απόπειρες ανθρωποκτονίας, παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία.
zarpanews.gr